Uncategorized

Endnu en weekend der bare fløj…..

10. maj 2015

Men stadig i et tempo, hvor jeg helt sikkert fornemmede roen og friheden…. Lørdagen indbød faktisk ikke til ret meget. Det stod ned i stænger hele dagen, Jesper var til fodbold, pigerne og jeg, vi nappede en lang lur på sofaen, læste bøger, bagte… OG SPISTE lagkage….

Søndag, idag, Mors dag… har vi tilbragt sammen med mine forældre og pigernes olde. En lille bitte generation. Vi er desværre faktisk ikke flere i min familie, så vi tilbringer mange timer sammen…. Heldigvis….

Min far har længe talt om, at få fældet nogle træer i haven, de skulle gerne frembringe en udsigt, der med tiden var forsvundet…. Det var ret morsomt…. Min kære far væltede nemlig om kuld ned at skrænten, og kunne ikke rigtig komme ud af blade og grene…. Virkelig svært ikke at grine…. Heldigt min tømrer mand var med, og fik sat styr på de træer…. Og bragte en dejlig udsigt til både marker, får og skønne udsprungne haver frem igen….

Sidst på dagen var vi på tur i de gule rapsmarker…. Der er noget ganske særligt over de marker. De bringer minder frem fra min barndom hvert år…. I mine helt tidlige barndomsår gik jeg nemlig ikke i vuggestue, jeg var hos min mormor og morfar, og de har aldrig haft bil. Vi tilbragte derfor virkelig mange af dagens timer på cykel ude i det danske land…. Så jeg fornemmer altid foråret, duften, solen og lyset som en lille snert at barndommen, der titter frem og bringer gode minder 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  11. maj 2015 at 22:25

  Ej, hvor hyggeligt – jordbærkagen er bare smuk!

  – Anne

 • Reply
  Tine / det bedste jeg ved
  12. maj 2015 at 22:52

  Smukke billeder! <3 Og så har jeg vildt lyst til den kage nu. Også selvom klokken nærmer sig midnat. 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar