Uncategorized

Årets første rigtige sommerdag :-)

2. juli 2015

Okay….. Første skal jeg lige gøre opmærksom på, at det her er mit første indlæg fra min nye pc…. som ja…. ENDELIG ER I HUS….. Nøj jeg er glad, hold nu op den er lækker, omend også noget af en udfordring….. Kan overhovedet ikke lige finde ud af den “nemme” møde i forhold til foto overførsel, redigering osv. Så de her fotos, de er absolut with no filter 🙂

Men nu til det som det hele handler om….. Dagen igår, dagen idag og de næste par dage….. Punkt 1, jeg er gået på ferie, sommeren er landet, der er allerede 25 grader udenfor, og jeg ELSKER det…..

Da vi alle kom hjem igår, fyldte vi badebassinet, spiste is og koldskål i haven, pjaskede med vand…. Jesper og jeg sad på terrassen, og bare nød synet at vores to tøser. De grinede og pjattede som aldrig før…. Vand og børn, det er verdens bedste sammensætning.

Udsigten til, at de næste 3-4 dage kan fortsætte i samme dur, det gir mig helt sommerfugle i maven, jeg elsker det…. Mit humør af den slags, som virkelig drives af vejret, så man kan næsten forestille sig, hvor meget det bobler lige nu…..

 • Reply
  By Neymes
  2. juli 2015 at 13:52

  Que delicia O Verão!!!

 • Reply
  Lonni´s Verden
  4. juli 2015 at 22:51

  Jeg kom lige fobi og her måtte jeg bare være med.Så dejligt med ferie tid og sommer. Endelig viste solen sit ansigt for os.God ferie.Klem Lonni

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar