Uncategorized

sidste feriedag…. for denne gang…..

2. august 2015

Idag er vores sidste feriedag…. For denne gang. Helt uhyggeligt så hurtigt 4 uger bare suser afsted, det forstår jeg ganske enkelt ikke. Det er pigerne og mig der har haft 4 uger, Jesper joinede os efter en uge, og så skal jeg love for ferien tog fart…. Vi har hygget os så meget, vi har været sammen hver eneste dag, og vi har nydt det.

Vi har været ved Vesterhaven, i København, i Skagen og på masser af små ture ud i det blå, jeg har været på loppemarkeder, og vi har været i legoland. Billederne er bare en lille lille bitte smule stemning, jeg skal nok undlade at spame med det hele… ha ha

Og selvom vejret ikke har været heeeeelt optimalt, så har ferien været skøn skøn skøn.

I ferien havde vi også et par projekter vi fik lavet. Der blev fjernet to radiatorer, der blev lavet en reol i stuen, jeg fik solgt en del, og købt en del ligeledes… Så det går vidst lige op…

Undervejs nåede jeg også lige at blive 36… og når ja, så skal vi have en lille kat i uge 35…. Totte skal han hedde, han er 3/4 main coon og super lækker. Allerede vildt stor, og vi glæder os…. Vi satser på han blive en rigtig løvemis 🙂

Vigtigst af alt, så har vi slappet en masse af….. Og vi er heldige er vi, for om ganske få uger, så pakker vi kufferten og flyver til Rhodos, så selvom det er virkelig træls at sætte vækkeuret til kl. 06.00 imorgen, så er det egentlig ganske ok, når vi nu snart har ferie igen…

Jeg har også en masse spændende ting jeg skal dele med Jer, men det kræver sørme sine egne indlæg, i hvert fald de fleste af dem….. Så det kommer løbende her de næste uger….

Jeg håber I alle har haft en forrygende sommer, og nydt den med dem i har kær….

Alle billederne er taget fra min Instagram profil @mortilmernee , men det er fordi jeg pt ikke lige har styr på fotos vs. blogindlæg osv fra den nye computer 🙂 Men jeg ved heldigvis, at nogle af Jer slet ikke er på Instagram, og at det derfor er nye fotos for Jer 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar