fotoshoot Hjem mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Når ens hjem pludselig bliver location for et fotoshoot…..

14. august 2015

 

filibabba1

I sidste uge havde jeg en rigtig spændende dag. Jeg havde besøg af filibabba og fotografen Sisse Langfeldt, som er bag imagebylangfeldt.dk . Vores hus var location for et fotoshoot af filibabbas helt nye baby kollektion.

Jeg har fået lov at vise Jer lidt af billederne nu, fordi den foregående weekend var første gang, hvor filibabba skulle ud i verden og vise deres fine sager frem. De har arbejdet hele foråret på kollektionen, og det var virkelig spændende, at opleve hvordan det hele nu skulle gøres til en realitet igennem markedsføring. I kollektionen finder du sengerand, babynest, sengetøj, ammepude, babyhåndklæder og hagesmække, og alle tingene findes i 6 forskellige designs. Og alt er 100% økologisk.

På dagen var også 3 små lækre modeller, en baby, en lille gut på halvandet og en smuk lille pige på 3, og så lige deres forældre. Så jeg må sige, vores lille hytte på 114 kvm var godt fyldt op. Heldigvis var vejret med os, og dagen fløj afsted.

Peter, som er en af de 2 designere bag filibabba, og Sisse (fotografen) var top profesionelle og helt fantastiske til børnene. Det kræver altså en vis portion fantasi og tålmodighed at fotografere børn. Men det helt fine ved Sisse er, at hun er eminent til at fange de der øjeblikke, som ikke er opstillede, hvor børnene har glimt i øjet og faktisk bare er “midt i en leg”. Det skaber noget magisk til billedet, og får noget frem, som jeg bare er helt vild med.

Jeg ved også, at filibabba er meget meget glade for resultatet…. Så det er med stor stolthed, at jeg nu kan vise Jer lidt af kollektionen….. I vores ydmyge rammer.

filibabba4

filibabba6

filibabba8

filibabba13

 

 

Bemærk: alle fotos er taget af Sisse Langfeldt Imagesbylangfeldt

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar