ferie haven Hjem mortilmernee.dk

solrige danmark…. men nu trækker vi stikket….

21. august 2015

IMG_6054

Sommeren er virkelig kommet til Danmark….. Jeg nyder det helt vildt…. Man har næsten glemt, at det faktisk regnede, blæste eller bare var pisse koldt og overskyet i HELE sommerferien…. Men også kun næsten…. For vi har hele tiden haft den lille gulerod foran os, at vi lige om lidt rejser til Rhodos. Ikke fordi vi som sådan higer efter varmen lige nu, men vi higer efter at rejse væk…. Lade telefoner og netværk ligge, og bare være familie….

Sidste år da vi rejste, havde jeg en mindre heldig oplevelse, vi var nærmest kun lige landet i Tyrkiet, før den første sms tikkede ind…. “DU HAR NU OVERSKREDET DIN LIMIT PÅ 1.ooo KR med venlig hilsen TELENOR” og inden jeg fik fat i dem over telefonen, der havde jeg fået en mere sms af samme slags. Det var noget med, at fordi jeg ikke lige kunne finde wifi med det samme, så stod telefonen og søgte helt vildt efter netvæk, og DET VAR DYRT…. Så det kostede pænt mange penge, og jeg startede med at være en lille smule gal…. Nu er telefonen sat op således, at den KUN fungerer når den er på wifi, det er økonomisk virkelig rart, men det er (apropos det program på TV2 igår) også rigtig dejligt, at den simpelthen ikke er online når jeg er udenfor værelset. Og det er ikke fordi jeg sidder med snuden nede i mobilen når jeg er på ferie, men jeg er, ligsom rigtig mange andre, også lidt for meget slave af al den moderne væren online halløj……

Så nu glæder jeg mig faktisk til at være “tvunget” offline, til at bade, og sole og spise og lege med mine børn, nyde min mand og være sammen som familie. Mine forældre er også med, og vi ser utrolig meget frem til at sætte snuden mod varmere himmelstrøg….

Her i huset har vi også fået vores lille missekat… Eller det vil sige, han er faktisk slet ikke så lille mere. Han er allerede over 2 kg. tung, og alderen siger 13 uger. Det er gode tegn i mine øjne… Håber han bliver en lækker stor løvemis.

Men fordi vi har fået ham, så er vi blevet tvunget lidt mere indendørs den sidste uge. Når man sådan får en kat, så må den ikke lukkes ud de første 2-3 uger, den skal lære at den nu hører til her hos os. Så vi har svedt en lille smule i vores lille hvide hus….

I aften skal han så på “ferie” hjemme hos sin mor og sine søskende, og det er vi så glade for, for selvfølgelig skal sådan en lille killing ikke være alene hjemme en hel uge… Det kunne jeg slet ikke bære….

Ugen er fløjet afsted, pigerne har haft legeaftaler, masser af ting skulle lige planlægges og afsluttes inden ferien…. Og om lidt smider jeg det her indlæg online og tjekker ud…..

Nyd de skønne sommerdage som vi også har her hjemme….. Man ved aldrig hvornår de kommer igen.

IMG_6044

IMG_6050

IMG_6045

 

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar