familie tanker

Bekymret for ham jeg elsker….

31. august 2015

DSC_0306

Kender I det med, at man bare er så bekymret på andres vegne…. At man næsten skulle tro det var ‘en selv….

Sådan har jeg det lige nu, og de næste 24 timer.

Imorgen skal ham jeg elsker, ham jeg deler min hverdag med. Ham der er far til mine piger, ham der hjælper mig med, at udfolde alle mine ideer og påfund…. Kort sagt. Min bedre halvdel. Han skal opereres i sit knæ imorgen.

Det er første gang han skal i fuld narkose. Jeg har heller aldrig prøvet det (7,9,13 og bank under bordet) Så ingen af os ved faktisk hvordan det føles. Operationen skulle ikke være specielt kompliceret, det er en revne i knæet. Men vi ved først når han vågner, om han skal være sygemeldt i 14 dage eller helt op til 3 måneder.

Sygemeldingen er jeg absolut ligeglad med, det tager den tid det tager, jeg vil bare så gerne have ham på den anden side…..

Min Jesper er en meget aktiv sportsmand, og det gør mig ondt, at han ikke i længere tid, har kunnet bevæge sig som han gerne vil. Knæet er slidt, og det skal der naturligvis gøres noget ved…. Men jeg er bekymret for hvordan han får det fremadrettet, bliver han okay igen, eller skal han altid leve med smerter i knæet….

Åh ha Åh ha…… Ja…. jeg er ganske enkelt bare bekymret…. Og jeg ser meget frem til, at han ringer til mig imorgen, og fortæller at alt forhåbentlig er gået præcis som han ønsker….

Bare lidt mandags tanker fra mig…..

 

 • Reply
  Leek
  31. august 2015 at 16:15

  Puha…det er aldrig sjovt og særligt ikke, når man ikke helt ved hvad man går ind til! Er sikker på, at din mands operation kommer til at gå godt, de er jo bare dygtige de læger
  Jeg har heller aldrig selv været i narkose, indtil torsdag forrige uge. Brækkede benet og var mere end nervøs for narkosen og det fuldstændige tab af kontrol. Men jeg skal hilse og sige, at min store skræk var fuldstændig ubegrundet først og fremmest var personalet så søde og forstående og selve narkosen….ja, den viste sig at give alletiders gode brandert (uden tømmermænd for mit vedkommende)!
  Rigtig god bedring med din mand, er sikker på, at han og i kommer godt ud på den anden side

 • Reply
  Heidi
  31. august 2015 at 17:14

  bekymringer er nok det der følger med når vi elsker….. Mange gode energier herfra, han skal nok komme godt ud på den anden side.. 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar