familie tanker

Veloverstået…. Sådan da….

2. september 2015

IMG_6159

Så er vi kommet godt på den anden side…… Endelig…. Kan godt mærke i kroppen, hvor meget bekymringen rent faktisk fyldte i os begge…. Vi har været død trætte både igår og idag…. Og nu skal vi bare vente og se hvordan knæet arter sig….

Det viser sig nemlig desværre, at de ikke sådan kunne fikse knæet 100%, nu er jeg ikke lige ekspert på det her område, men de har fjernet noget brusk skade, som sad og generede. Men der er stadig noget skade, som ikke kan fjernes. Og som også desværre, let kan irriteres igen. Kun tiden kan vise, hvor aktiv han faktisk kan tillade sig at være fremadrettet, og om han får besvær arbejdsmæssigt som tømrer. Man bruger faktisk sine knæ rigtig meget i hans fag. Men vi håber og ber til, at det ikke får betydning for ham i fremtiden.

Lige nu er han sygemeldt i små 6 uger, hvilket er ret længe for min mand. Han kan slet ikke rigtig stilles ved, ikke at være aktiv og igang. Men samtidig under jeg ham virkelig, at ligge på sofaen, se masser af NFL ( i hvert fald når jeg ikke er hjemme ) og bare passe på sig selv.

Vores største frygt var, at han ville vågne med skinne på, det ville have betydet fuldstændig ro og sygemelding på mindst 3 måneder. Sådan blev det heldigvis ikke. Han kan godt bevæge sig langsomt rundt, og er på den måde ikke fuldstændig handicappet…..

Men tusind tak for Jeres held og lykke og go bedringer…. De varmede rigtig meget.

Billedet herover er fra vores skønne ferie på Rhodos… En kæreste tur langs strandkanten hånd i hånd…. En skøn stund jeg længes tilbage til lige nu….

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar