familie fotoshoot Mine piger mortilmernee.dk

Magisk fotografisk oplevelse….

7. september 2015

IMG_6362

Igår var en helt magisk dag bag kameraet… Eller i hvert fald formiddagen. Tøserne og jeg var taget ind til Vejle, hvor den skønne fotograf Sisse Langfeldt ventede på os. Pigerne skulle foreviges gennem Sisses linse.

Det er en oplevelse jeg havde set utrolig meget frem til…. Jeg har kigget misundeligt igennem Sisses Instagram @imagesbylangfeldt mange gange, og har længe ønsket mig, at mine piger kunne blive fotograferet af hende. Og igår blev det så endelig en realitet.

Sisse er fantastisk til børnene, de opdagede “næsten” ikke, at de faktisk var til fotograf. Hun fik dem til at fortælle historier, gå på line, kigge efter fugle. Simpelthen bare leg og hygge, hvor kameraet så bare skyder løs undervejs.

Jeg har ikke selv fået Sisses fotos endnu, men jeg har smug kigget, og se der allerede ligger 2 på hendes Instagram, og WAUW…. Jeg er helt og aldeles blown away over dem…

Hvis man har lyst til at få sine guldklumper foreviget på en lidt anderledes måde, en magisk og fortryllende  måde, billeder i høj høj kvalitet…. Så kan kun sige en ting.

SISSE IS THE ONE TO CALL…….

Og skulle man ligesom jeg, crushe over det fine tøj pigerne har på, så er Merles nederdel og cardigan samt Neels kjole og cardigan fra Christina Rohde , Neels plysjakke er fra H&M og Merles grønne jakke er fra Soft Gallery .

IMG_6379

IMG_6380

IMG_6381

IMG_6382

Billederne her i indlægget er bare mine egne, jeg smugfotograferede undervejs, når jeg får de rigtige, så viser jeg naturligvis dem i et andet indlæg.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar