familie Fotografi mortilmernee.dk tanker

Smukt besøg på “Grønnegården”……

20. september 2015

01F3B2EB-E653-4D82-BC6B-DF523804B3B6

Siden ferien er dagene bare fløjet afsted, jeg har egentlig en masse jeg gerne vil fortælle og vise frem, men den ene dag tager bare den anden, og jeg får simpelthen ikke åbnet computeren hver dag…. Så I må bære over med mig, når der lige går nogle dage mellem indlæggene. Siden onsdag har jeg også forsøgt at bekæmpe noget feber/snue halløj… Jeg hader det. Kender I det, når kroppen bare ikke kan finde ud af hvad den vil, man er ikke rigtig syg, men man er bare heller ikke oplagt til ret meget…. Den ene treo glider ned efter den anden…. Det tager lige toppen af feberen for en stund, og nogle timer efter er man bare off igen….. Sådan har de sidste 4-5 dage været for mig, og der er ikke synderlige tegn på, at det har tænkt sig af skride….. Men jeg håber hver morgen, at jeg bare vågner springfyldt af energi….. come on… hvem fanden gør det….. det har jeg vidst egentlig aldrig prøvet, syg eller ej…..

Anyway, i fredags var jeg på tur med min far, det havde vi aftalt for uger tilbage, så ind med 7 treo fra morgenstunde (læs… overdrivelse fremmer forståelse)…. Og afsted med os.

Min far er sådan en, der i virkeligheden burde have haft sit arbejdsliv indenfor film og teater branchen. Hans far var indenfor den slags, og min far er derfor vokset op mellem benene på Dirch Passer og Poul Richardt…. Yep… det er sandt…. Dirch Passer har derfor en helt særlig plads i mit hjerte, desværre nåede jeg aldrig selv at møde ham, men jeg har hørt utrolig mange historier om ham, og der er mange af “hans” scener og omklædningsrum i Danmark som jeg har fået vist….. Så med den opvækst, har man nok en særlig kærlighed for den branche…. Og derfor var denne dag også lidt i DR’s drama serie “Arvingernes” tegn….. Vi var nemlig på besøg på “Grønnegården”.

Den kære ældre Herre som ejer huset, han er en af min fars bekendte, og derfor var vi på besøg på Gården. Jeg kan desværre ikke oplyse hvor den ligger, udover at det er et sted på Syd Fyn 🙂

Allerede da vi kører ned af alleen er jeg dybt fascineret. Jeg skal ikke narre nogen, jeg er sgu også lidt betaget af den der film verden, og jeg har også stået under armhulen på et par af de store verdensstjerner, jeg har sågar været statist i Beverly Hills 90210 for år tilbage, så jeg synes faktisk også, at det er lidt spændende at snuse rundt bag kulisserne.

Men den her store smukke, omend temlig nedslidte gård, den tog mig fuldstændig med storm. Instagram flød over med smukke fotos herfra i fredags, og jeg mistede faktisk omkring 20 følgere undervejs… Sorry…. Men jeg kunne simpelthen ikke begrænse mig. Den ældre mand som bor der, han er 82 år, og han var fyldt med historie…. Wauw…. sikke en masse leben der havde været i huset gennem tiden. Det var SÅ betagende at høre om, jeg glemte fuldstændig, at vi faktisk var der for at snuse rundt i “Signes” smukke arvede gård, laden hvor “Frederik” finder sin far, kælderen hvor “Gro” genskaber “Veronicas” værker og “Thomas’s” sjove gamle hytte nede i baghaven….. Ja ja jeg så det hele ….. Og en hel masse andet fantastisk…..

Gården havde i sin tid haft en husholderske besætning på omkring 15, 86 kvæg, 130 hektar land og 700 kvm bolig….. Idag bor der kun den ældre mand tilbage, og han har, naturligvis meget svært ved, at vedligeholde alle dissse store bygninger.

Fotografisk set var den her gamle bygninger helt ideel, så hvis man ser bort fra de lidt triste omstændigheder, så var det en rigtig spændende oplevelse og meget meget smuk….

4EC4C61D-C241-4521-ADEF-B4CCBD51DBDB

21E53844-D4AE-4A78-AC85-DD63AB8B9F0F

B4AD89DE-A4B4-4B4D-B214-E6063C8BB1FC

8685E4F8-E3AA-4011-9422-FCF7CA8B9FEF

98221FA0-AE6C-41F3-AF67-A3E27C46A963

 

Hvis I har lyst til at se endnu flere billeder her fra, så tjek min instagram @mortilmernee , der er Så mange smukke ovre…..

 • Reply
  Anna
  20. september 2015 at 22:02

  Tak for de fine billeder og smukke beskrivelse af stedet. Det vil jeg rigtig gerne se “live”.
  Kan du ikke fortælle lidt mere om den statist rolle i Beverly? Hvordan var den oplevelse? Det kunne jeg – som gammel Beverly fan – rigtig godt tænke mig at høre mere om!

  Kh
  Anna

  • Reply
   Louise
   21. september 2015 at 8:45

   Hej Anna

   Det glæder mig at du nød billederne, det var en helt speciel oplevelse 🙂 Og jo…. Det kan da sagtens være jeg fortæller lidt om den oplevelse… I nær fremtid 🙂

 • Reply
  Heidi
  21. september 2015 at 8:41

  jeg elsker når folk lukker op for godteposen, og fortæller de gode historier. Og sikke en skøn gård, kan godt forstå du nød rundturen. Det der med statist i 90210, den historie, og hvordan den kom i stand , må du fortælle noget mere om. :0) Jeg har læst biografien om Preben Kaas, hvor også Passer fylder en del. Fantastisk indsigt i en svunden tid, der varmt kan anbefales. :0)

  • Reply
   Louise
   21. september 2015 at 8:46

   Hej Heidi

   Tak for din kommentar, hvor hyggeligt at du også sætter pris på de gode gamle danske stjerner…. Der er bare ingen der kommer i nærheden af dem i dag…. Selvom der virkelig også er mange dygtige, det er bare på en helt anden måde 🙂 Jeg lover der kommer et indlæg om den der Beverly oplevelse 🙂

 • Reply
  Tina
  28. september 2015 at 18:05

  Jeg elsket dine billeder fra gården, kan slett ikke forstå at du mistede 20 følgere på grunn av all den smukhet!

  • Reply
   Louise
   29. september 2015 at 8:09

   Hej Tina

   Nej det er nogen gange virkelig sært hvad det er der får folk til at hoppe fra….. Man skal helst ikke tage det for nært… Jeg mister også ALTID følgere når der er billeder af mig selv 🙂 ha ha

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar