ananas i egen juice Beverly Hills 90210

Fra statist i BH 90210 til 2 min. i TV Avisen på DR – (Ananas i egen juice)

2. oktober 2015

0B0BF3C3-6992-4934-92F9-A38DBE6F0D7A

Der der med at blogge, det kan altså virkelig give nogle skøre oplevelser….. Og mit indlæg om oplevelsen som statister i Beverly Hills, for små 23 år siden, det har virkelig givet mig sjov respons.

I sidste uge blev jeg kontaktet af DR for et interview, det viser sig nemlig, at på søndag har Beverly Hills 90210 25 års jubilæum, det vil sige, det er 25 år siden det første afsnit kørte over fjernsynet i USA….. VIIIILLLLDDDTTT, godt nok tog det ca et år før det landede i Danmark, men det er vildt, at det er så mange år siden.

Interviewet gik fint, det bliver lagt ud på nettet på et eller andet tidspunkt i næste uge…. MEN, pludselig i tirsdags blev jeg så ringet op igen, det var DR der gerne ville komme og lave TV…. SHIT….. ( det vidste jeg sgu ikke lige om jeg turde ) men come on…. det kunne jo også været vildt skægt…. Så jeg sagde JA.

Igår kom en journalist og en fotograf så forbi, de var her i små 2 timer, og skal alt i alt kun bruge ca. 2 min….. Det siger lidt om TV ik….. “Sig lige den her sætning for 4 gang og lad som om det er første gang du siger den”, “kom lige ind på det her billede en gang mere”, “vend dig lige rundt til kameraet og lad som om du er med i introen til 90210″… Min mand luskede rundt i kælderen, men smug lyttede lidt, og jeg kan godt sige Jer, at han glæder sig til at se det her…..

Anyway, det er ret meget ANANAS I EGEN JUICE det her indlæg, men jeg kunne alligevel ikke lade vær med at fortælle om det…. Og hvis I nu skulle ha lyst til at se mine two minutes of fame, så kommer det altså i TV Avisen på DR 1 i aften kl. 21.00 (OMG)……

 

 

 • Reply
  Mie
  2. oktober 2015 at 20:41

  Uha, det skal jeg bestemt se, så lige teaser for det i TVA her til aften og tænkte straks på dig og at det måtte være det du var med i 🙂 Og ja, det er sgu’ lidt skægt, hvad et blogindlæg kan føre til, jeg var jo selv ude for noget lignende for nogle uger siden og toner over skærmen 13/10 kl 22 på DR2 i dokumentaren om @kemoland mm. Meget grænseoverskridende med det der TV, må man man sige, men også en sjov oplevelse (eller det tænker jeg i hvert fald stadig det er, men har jo heller ikke set det endnu ha ha)

  • Reply
   Louise
   3. oktober 2015 at 20:32

   Hej Mie

   Cool, det må jeg se…. kan du ikke lige minde mig om det til den tid :-9 Kemoland, er det den der fake profil der var så meget hysteri omkring for lidt tid siden?? hvordan kom du ind i billedet der???

   • Reply
    Mie / pralerier
    3. oktober 2015 at 23:05

    Jo, det skal jeg nok gøre opmærksom på. Er virkelig spændt på at skulle se mig selv og håber ikke jeg kommer til at lyde for bøvet, hi hi.

    Ja, Kemoland var den der falske profil og programmet tager udgangspunkt i den, men handler om fænomenet generelt og vores adfærd på sociale medier med det in mente. Og her kommer jeg jo så ind, som blogger og storbruger af sociale medier – og så “fandt” de mig gennem et blogindlæg jeg havde skrevet om netop kemoland, efter det kom frem at det var fake.

 • Reply
  Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal
  4. oktober 2015 at 11:38

  Hvor er det skægt at høre om – skønne oplevelser, du får, som dukker op 23 år efter din statistrolle i vel nok 90ernes mest populære ungdomsserie. Vi slugte den råt dengang, hvem var mest til Dylan, hvem mest til Brandon, osv… 🙂

  Hvor er det cool, at du får flere oplevelser ud af din 90210-rolle. Tillykke.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar