ananas i egen juice Beverly Hills 90210 mortilmernee.dk

Virkelig syret oplevelse…..

3. oktober 2015

Altså et er, at man siger ja til den her slags oplevelser, noget andet er når det så rent faktisk skulle optages…. MEN noget helt tredje er godt nok, når det så pludselig ruller over skærmen…..

Kl. 21.00 igår aftes var jeg altså ret parat foran skærmen. Der kom først en lille teaser midtvejs, der måtte jeg simpelthen lige gå i køkkenet med røde kinder….. OMG det er syret at se sig selv på TV….. Nå …. tilbage til fjernsynet, for selvfølgelig skulle jeg se det…..

Men helt ærlig, jeg synes faktisk slet ikke selve klippet var så slemt, de havde klippet det super fint sammen, og fået kørt en total gennemført Beverly Hills stemning igennem hele klippet…… Jeg sad med en helt ok mavefornemmelse bagefter faktisk.

Så HVIS I gider mere ananas i egen juice, og ikke allerede har spottet det på fjæsen, så kan i altså se klippet lige HER .

Den artikel som DR egentlig først kontaktede mig omkring, den er også under selve klippet….

Ha’ nu en fantastisk søndag derude….. Jeg planlægger at stornyde mig 🙂

 • Reply
  Helena
  3. oktober 2015 at 23:06

  Ej hvor er det fedt lige at se dig på TV, iøvrigt hvor er du bare en smuk kvinde i den modne alder.
  Happy søndag til dig også.

 • Reply
  Marianne
  4. oktober 2015 at 21:59

  Jeg har med fornøjelse fulgt din blog længe, hvor var det super sjovt, at se et klip med dig… Jeg “kender dig” jo, næsten!
  Det klip kan du godt være stolt af!
  Tak for bloggen…

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar