boligindretning DBA bloggen MIG mortilmernee.dk tendenser

“Min” første indretningsopgave….

8. oktober 2015

IMG_7112

Det her indlæg har jeg glædet mig helt vildt, til at præsentere for Jer…. For lidt tid tilbage skrev jeg, at der var mange spændende projekter for efteråret, og det her er så en af dem, som jeg endelig kan løfte sløret for.

Det er min første sådan officielle indretningopgave, sådan en man får løn for, og som ikke bare er venner og kollegaer der gerne vil have et godt råd med på vejen. En kæmpe udfordring og det var i den grad med sug i maven, at jeg sagde “ja tak” til opgaven.

Det er DBA som skal flytte i nye kontorlokaler, og det er så de her lokaler, som jeg skal være med til at indrette. Jeg skal naturligvis ikke gøre det alene. Rent praktisk er det også lidt svært, da lokalerne ligger et eller andet cool sted i indre København, og jeg bor i en lille jysk flække….. HMF……

Opgaven skal jeg lave i samarbejde med Juila som blogger på Frk. Overspringshandling. Jeg har endnu til gode at møde Julia, det gør jeg først i næste uge, men vores mail og sms korrespondance er allerede pænt glødende. Julia har ligesom hovedopgaven, og jeg skal så stå hende bi hvor hun måtte have brug for det…. Meninger, søgninger osv. Og når vi så kommer til de dage hvor der endelig skal sættes ind rent indretningsmæssigt, der sætter jeg min popo på toget og drager mod København….

En helt vildt spændende opgave…. Som jeg bare er pisse stolt over at være blevet tilbudt…. Et lille klap på skulderen tillod jeg, at give mig selv, og så må vi i den grad håbe, at DBA bliver tilfredse med vores arbejde.

Der er naturligvis et budget og en retningslinje kørende lige bag ved os, så når det stikker lidt for meget af, i forhold til den stil som DBA ønsker, så bliver vi lige kørt ind på rette spor igen…. Vi er et ret sjovt par Juila og jeg, vi går begge to meget op indretning, forandring, stil og trends. Men det er helt forskellige universer vi bevæger os i…. Men det er helt sikkert også derfor, at vi er blevet sat i match. Den ene er med til at inspirere den anden, og omvendt.

Rent fotomæssigt kan jeg slet ikke vise Jer noget endnu, billedet her et blot ‘et af de mange moodboards som har sust igennem Juila og mig. Vi er ikke landet helt hvor vi skal være endnu, men jeg regner med, at det hele falder mere på plads når jeg også har set lokalerne.

Ovre på DBA bloggen kommer jeg også til at “gæsteblogge” undervejs, så her kan i følge processen før, under og efter.

 

 

Indlægget er sponsoreret af dba

 • Reply
  Marie 3.tv
  8. oktober 2015 at 15:54

  Det lyder godt nok som et spændende projekt, det glæder jeg mig til at følge. Det er noget lækker inspiration 🙂 Hun hedder dog Juila og ikke Julia 🙂

 • Reply
  Pernillw
  9. oktober 2015 at 0:26

  Det er dog ikke Eames gyngestole- det er vel flagermusestole du har vist? 🙂

 • Reply
  Anya fra The hygge journal
  9. oktober 2015 at 8:58

  Det lyder og ser rigtig spændende ud. glæder mig til at se mere 🙂
  A xx

 • Reply
  Eva
  9. oktober 2015 at 9:32

  Tillykke tillykke, det er altid fantastisk når man kan følge sine drømme:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar