sponsorerede indlæg tanker

Ikeas 5 Regler for børn i køkkenet…. kloge ord…..

20. oktober 2015

Den her Video fra Ikea er super fed, der er fokus på børn i køkkenet, og den er vinklet fra børnenes synspunkt. Det kan jeg rigtig godt li. Jeg er næsten sikker på, at de fleste af os, ikke altid synes, at vi lige har tiden til børn i køkkenet. Det sviner, det går for langsomt, de spørger for meget og så er man også bange for de kommer til skade. I en travl hverdag, så synes man ofte, at det bare er nemmere at gøre det selv.

MEN…. Det er ikke helt fair vel, for børn er jo børn. Og det er helt naturligt, at de faktisk ikke mestrer køkkenredskaberne i samme format som os voksne. Og faktum er, at det er ret sundt for børn at være med i køkkenet. Det lærer dem en del om hvad det er vi spiser, det udvikler deres finmotorik, og det er også med til, at de synes det er meget sjovere at spise det vi serverer for dem.

Det kan godt være, at man ikke har tiden hver dag, og sjældent er man fyldt med det overskud, som det lige kræver at have dem med. MEN, tag tiden, sluk telefonen, og vær til stede.

Den her video viser præcis, hvordan børn ofte føler det når de er med i køkkenet, og jeg er ret sikker på, at det ikke er det vi ønsker.

Se den, træk vejret, og hav tålmodighed næste gang du står i køkkenet med dit barn. Jeg er sikker på du nu har mere forståelse 🙂

Jeg har i hvert faldt.

Dette indlæg er sponsoreret, men ord og meninger er helt min egen.

 • Reply
  Anja
  20. oktober 2015 at 20:32

  HVor ser man videoen?

  • Reply
   Louise
   21. oktober 2015 at 10:37

   Den skulle meget gerne ligge her øverst i indlægget, kan du stadig ikke se den??

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar