familie Fødselsdag Merle Mine piger steder jeg anbefaler Uncategorized

17 tøser til fødselsdag og candyfloss….

25. oktober 2015

IMG_7098

Lad mig starte med en lille undskyldning, jeg får simpelthen ikke blogget i det omfang jeg gerne vil i øjeblikket, men jeg har ganske enkelt ikke helt timer nok i døgnet disse uger.

Min og Juilas indretningsopgave for DBA fylder helt utrolig meget, 90% på den gode måde, 10% på den lidt hårde måde… Familien lider en anelse under det efterhånden… Men det er også fordi processen er så kort og intens. På fredag skal vi aflevere lokalerne, og så kan jeg trække vejret en anelse igen.

Men her midt i det hele, så havde vi da lige fornøjelsen af, at fejre Merle endnu en gang, invitationerne blev delt ud lige før efterårsferien, og d. 23 oktober kom dagen. Det er altid med en snert at koldsved og præstationsangst, at jeg åbner dørene for SÅ mange unge damer på en gang, men jeg må indrømme, at i år havde vi fået strikket det helt rigtige koncept sammen.

Kl. 14.00 hentede Jesper og jeg hele flokken ovre på skolen, vi bor ikke så langt derfra, så turen tog vi på gåben. Jesper i front, og mig som bagtrop, det er alligevel en stor flok at have ansvar for i trafikken. Hjem kom de til et stort og veldækket fødselsdagsbord.

Torsdag aften havde vi pyntet hele hytten op, bagt boller og forberedt skattejagt, så da vi ankom var vi helt klar til dem. De fine invitationer, krus, tallerkener, servietter og papirs cirkler er alle købt hos Magiske Minder , der har været ret mange spørgsmål på dem ovre på min instagram, og jeg gætter på I også gerne ville vide det. 7 tallet og de farverige balloner er fra Sirlig .

Da vi havde fået plantet dem alle omkring det store hjemmebyggede bord, ( Jesper byggede det sidste år til Merles 6 års fødselsdag, en virkelig god ide til alle de små mennesker ) kunne vi endelig afsløre hvad dagen skulle byde på. I år havde vi nemlig en helt særlig overraskelse klar.

Kender i Frøken Fryd . Det er verdens fedeste fest ide…. Gitte, som står bag Frøken Fryd har simpelthen erhvervet sig en retro campingvogn, som har fået en total make over. Gitte elskede farverne på sin kitchen aid maskine, så den havde hun med til en sprøjtelakerer. På den måd var sikker på, at han ramte de helt rigtige farver.

Og jeg må nok sige, da Gitte kom rullende med sit skrud af en 60’er campingvogn, var jeg fuldstændig blown away. Den er bare 100% gennemført, lækker og cool. Gittes koncept går ud på, at man kan leje hende til forskellige arrangementer. Hendes udvalg strikkes sammen herefter. I vores tilfælde skulle det naturligvis handle om børn, så nu skal I høre hvad hun havde med til os. Der var vanilie cupcakes med hindbærfrosting ( Merle havde selv valgt ud fra 10 muligheder) Der var italiensk banan, jorbær og vanilieis med chokolade (Merle havde selv valgt ud fra 10-12 muligheder), så var der små lækre flasker med saftevand og stribede sugerør, og sidst men ikke mindst… Toppen af isbjerget….der var candy floss. Og det var ikke bare købe agtige udgaver, næææ nej, det var simpelthen hele udstyret der var med. Så Gitte stod selv og lavede candy floss efter ønsker fra pigerne.

Da vi fortalte pigerne, at Gitte ville komme var de helt oppe og køre… I virkeligheden er jeg ikke sikker på de forstod hvad vi mente, med de forstod der var is, kager og candyfloss, og det var nok til at sætte høje hyl og hurra på programmet.

Efter bollerne fik Merle pakket gaver op, og der blev tid til go og kreativ leg på begge pigernes værelser. Neel var naturligvis også med til fødselsdagen, hun synes det er sjovt at lege med de “store” piger, og heldigvis er de også allesammen ret begejstrede for hende.

Jesper havde også kreeret en fin skattejagt. Han havde tegnet en stor tegning af pigerne legehus i haven, og efterfølgende klippet det i 8 forskellige stykker. De 8 stykker var herefter gemt på forskellige poster rundt hos naboer og på vejen. Bla. havde han gemt en under hans firmabil, så de skulle ud og flytte en bil for at få kortet…. Det var de meget stolte over…..

Mens de var på skattejagt ankom Gitte med vognen, hende og jeg fik det hele gjort klar, så da de kom retur var hun helt klar til at tage imod bestillinger.

Jeg har faktisk meget svært ved med ord, at forklare hvor stor begejstring det vakte hos pigerne…. De var simpelthen så glade…. Jeg hørte flere små kommentarere som “det her er ligesom at være på ferie”, “jeg føler næsten jeg er i cirkus”, “det her er bare verdens bedste fødselsdag”. Det varmede naturligvis mit hjerte, og det gjorde i den grad også Gitte glad…..

Der blev også sat rekord i candy floss spisning her på vores adresse, aldrig havde Gitte lavet SÅ MANGE til ‘en fødselsdag før…..

Frøken Fryd stod her også stadig da forældrene kom og hentede, der var ekstra kager og kaffe til dem, og det var rigtig dejligt at se, hvor stor begejstring vognen også vakte her…. Den fine vogn, den gennemførst udsmykning og det lækre udvalg, det var bare med til at løfte stemningen op på et helt magisk niveau, som vi næsten ikke havde turdet drømme om.

 

FE62DC50-9D2F-4386-BF76-67C3E3391486

 

 

IMG_0390

IMG_0392

B759B43D-4E6D-460A-AB70-856FE7A8FE58

EAD724C8-DA0F-418D-B9A5-E81B02275B2E

 

2451112F-357E-4E09-B31D-BAD7F4AAEBB2

916BA3D4-1CF5-49E4-8124-38BAE436250C

927B91CD-3DCD-4CCB-BC2C-6E3F9D96FEB9

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar