DBA bloggen Indretningsopgaver Kreativt MIG mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

“Genbrugsstylist” med speciale i DBA.DK

4. november 2015

9C3D5EB4-F2B6-4DCC-A990-D48BCCF602D7

Over and out….. Vi er done…. vi er færdige, og vi nåede det sgu….

Nu er der gået et par dage, og jeg har sådan fået summet lidt over de sidste 3 uger, er faktisk ikke helt mentalt bevist om hvor tiden blev af, det gik simpelthen SÅ stærkt. Jeg er dog ret sikker på, at mine omgivelser er af en lidt anden overbevisning.

Juila og jeg har været i kontakt enten på sms, mail eller telefon næsten 24 timer i døgnet. Sofie, ebay’s marketing ansvarlige, var mildest talt blown away over al vores korrespondance, og hun var endda kun cc på 30-40% af dem (hun skulle trods alt lige have føling med, at vi ikke stak i en helt forkert retning)… ha ha…. Men vi gik altså all in på den her opgave, og vi gav helst ikke op på nogen af vores ideer. Juila har faktisk i denne uge været der hver dag for at finpudse og hente de aller sidste detaljer.

Vi fik lavet en super fed reception, med en über cool bænk. Bænken havde sælger selv konstrueret af et stel fra ebay og skalstole fra dba. ALLE vores køb er gjort på dba, selv vores super seje handyman Jan var fundet på DBA. Og heldigvis for ham. Han gjorde det muligt at bygge både reol og højbord ud af Haki planker, han opfandt et “svævende” cykelophæng på væggen, han sørgede for at det seje og mega store vægur ikke faldt ned fra væggen, og han hjalp med at samle fodboldbord…. Han var bare guld værd for os….

Meeeen Juila er altså heller ikke tabt bag en håndværker vogn. Jeg skal love for jeg har fundet min overmand i gør det selv med maling og spray. Hun fik lige fikset en fed væg fra Kabecopenhagen , det tog “kun” lige 3 dage…. Men resultatet er bare spot on, hun fik spraymalet en panthella lampe ( jeg ved der kommer diy ovre på hendes blog om lidt tid ), og så fik hun lige spraymalet 6 Hay stole. De 4 hvide fordi de var skrammet, og de to grå fordi de var lyseblå.

Rent fysisk var jeg desværre ikke så meget tilstede i den her proces som jeg kunne have ønsket, men med lokaler på Christianshavn, og mig boende her i det midtjyske, så var det en lille smule umuligt. Men jeg var med hele vejen, i alle beslutninger, og alle søgninger på dba. Jeg har rent mentalt faktisk kun befundet mig i de her lokaler i 3 uger.

I fredags, da jeg sad på en sushibar på Christianshavn med Juila og Sofie, og skålede i et glas champagne…. Der var det fuldstændig som om dampen forlod hovedet. Stresfaktoren faldt og vi kunne kigge på hinanden og sige “holdkæft det gjorde vi godt”.

Vi fik skabt sådan et New Yorker agtigt univers til de kreative folk, og vi håber de virkelig kommer til at føle sig godt tilpas i deres nye omgivelse.

På førstesalen, som vi ikke var så meget indover, der blev der også lige “fløjet” en fiat 500 ind af vinduet. den skal som sådan ikke bruges til noget, den skal bare symbolisere at bilbasen også er en del af ebay. Jeg er simpelthen crazy misundelig på den her arbejdsplads, sikke et miljø at befinde sig i til daglig. Det kan kun være med til at skabe go stemning og kreativ tankegang….. WAUW faktoren er pænt høj hele vejen rundt…..

Ovre på DBA bloggen kan du læse to ud specifiserede indlæg om hele processsen.

8586BBCB-6C8F-4909-90D6-541938F04613

A1C52DCB-ACB9-4EF2-95EB-8A7F52E4FCAA

IMG_0571

IMG_0575

E54B0DDA-473F-4B57-80A6-8436A58219D7

5ECCE5AA-53AE-470E-827B-4B4C154DBC31

8CC88B81-93F2-4AB7-843B-C14EA98FB4F1

32B38433-DFE5-4258-A523-389397C8792B

6D91D52E-8EBB-450D-BE6C-032A6E25AF85

47A39187-23EC-4EBD-AEB8-6AA60ADE9685

Leder du efter fodboldborde, kan de findes HER

Leder du efter Panthella lampe, kan de findes HER

Leder du efter en fed cykel, evt til væggen, kan de findes HER

Leder du efter en daybed, kan du de findes HER

Leder du også efter Hay barstole, kan de findes HER

Leder du efter en Københavner lampe, kan de findes HER

Og skulle du fx også forelske dig i noget i den anden ende af landet, så kan vi varmt anbefale www.fragtopgaver.dk som var en rigtig fin løsning for os 🙂

 

Indlægget her er sponsoreret af dba, men informationer og arbejde er fundet af Juila og mig.

 

 

 

 • Reply
  Louise
  11. september 2017 at 22:45

  Hej 🙂 hvor er cykelophænget fra?

  • Reply
   Louise
   12. september 2017 at 9:27

   Åh det var noget vores tilknyttede håndværkere fiksede under processen. Noget med to jernrør ind i væggen.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar