boligindretning Hjem mortilmernee.dk steder jeg anbefaler tendenser

Noget nær verdens smukkeste sofa fra Interiorshop.dk ….

5. november 2015

BCC395A3-8E34-4A81-B098-9750AA9DC6E8

Det føles som forever….. Den her tid hvor vi (læs jeg) har ledt efter en ny sofa…. Jeg har mildest talt aldrig rigtig elsket vores gamle sofa med chaiselong delen på…. Ikke fordi den er grim, eller fordi den er ufunktionel… Tvært imod, den er fantastisk som familie sofa, og man sidder virkelig godt i den.

MEN…. mit æstetiske øje har bare aldrig været helt fan af den store volumen i stuen…. Jeg har kigget og kigget og kigget. Min kære veninde Camilla, er blevet spamet med Sofa fotos… Det er næsten synd. Heldigvis bliver jeg ofte spamet retur med andre detaljer… Så vi står nok lige….. ha ha….

I en weekend for små 3 uger siden satte jeg så for først gang mine ben hos Interiorshop . Et vidunderligt møbelhus, som faktisk ligger meget tæt på mig. Jeg har altid vidst at den lå her ude i vores kommune, men jeg har bare aldrig fået besøgt den…. For min pengepung er det nok ganske godt…. For min store indretningspassion…. Virkelig dumt….. For her, midt i den her vanvittig smukke butik, stod bare pludselig SOFAEN…… OMG, den er simpelthen SÅ FLOT….. Jeg var forelsket på stedet….. Sofaen er fra Søren Lund, og betrækket er helt mørk blå.

I formiddags kom en bil rullende med den, og i de næste 24 timer har jeg faktisk fået lov at låne den…. Og jeg “kom til” at låne et sofabord med også…..

Billederne her viser fotos både med det “nye”, og med det gamle sofabord…. Så det er her kære læsere, at jeg faktisk ret godt kunne tænke mig, at høre Jeres mening…. Jeg har faktisk allerede en ret skarp mening inde i mit eget hoved…. Jeg ved godt hvilket bord der bare spiller max, men jeg ved også hvilket der fungere bedste i praksis….. Det er derfor ret fantastisk, at jeg har fået muligheden for, at prøve det hele af sammen med familien.

Men jeg er spændt på Jeres mening…. Og håber et eller andet sted, at de næste 24 timer går virkelig langsomt….. For jeg SKAL aflevere den tilbage, der er nemlig 7 ugers leveringstid…. Som jeg pt slet ikke magter, at jeg nok ender med at skulle vente på…..

75001DE3-00A4-4100-9CF6-05F67AF624FA

473B0F17-17F5-4CAB-8CD3-6453117998FC

BF9CB2B7-238E-44D8-A22F-D1EEC59AFB35

EAF2132D-93E9-4D51-9BE3-C73252F91E15

Interiorshop er fysisk beliggende i Kragelund, og er et af Danmarks ældste møbelhuse. Det er et møbelhus du skal besøge, hvis du virkelig søger det sublime, de gode massive materialer og godt dansk design…. Kort sagt, det er virkelig et besøg værd. Men det er ikke kun møbler de har i deres sortiment. Der er også et stort udvalgt af lamper, og interiør/brugskunst. Når du kommer til butikken, tænker man nok ikke som det første, at det rummer et så smukt indrettet rum indvendig, men man overraskes meget positivt. Jeg har nu været der et par gange siden, og jeg ved, at jeg fremadrettet kommer til at sætte min ben ofte i den butik.

Indretningen er spændende, der findes forskellige små oaser i butikken, og man bliver virkelig inspireret. Det som Interiorshop er mest kendt for hos Deres kunder er, at de er gode til guide og hjælpe med indretningen i hjemmet. Nogle gange i hjemmet, nogle gange ud fra fotos og nogle gange i butikken. Det er er helt op til kunden. Man føler virkelig, at man som kunde, er i fokus….. Tro mig…. Jeg har virkelig haft den her følelse over det sidste uger.

Samtidig er de også rigtig gode til, at holde arrangementer for deres kunder. For nyligt blev der holdt et stort James Bond arrangement. Den røde løber var rullet ud, og indvendig havde butikken fået fuld skrue. Hvis du besøger butikken nu, vil du stadig midt i butikken, støde på en kæmpe stor pistol der hænger ned fra loftet, og hist og pist vil du stadig fornemme den ekslusive Jamens Bond stil….. Fedt synes jeg.

I weekenden holdes der igen arrangement. Denne gang med julen i fokus. Der vil være juletræ, gløgg og hjemmebagte kager, og så er der sat forskellige podier op, med 100 forskellige julegaver ønsker. Og alle kan være med, priserne starter ved 129 kr….. På invitationen herunder kan du set et lille udvalg af ideerne….. Og en sidste detalje er, at der vil være 15% på al brugskunst i weekenden.

IMG_0659

 • Reply
  Marie
  5. november 2015 at 16:40

  Hvad med er marmor bord ? Eller få noget ind i metal/messing/guld farve ??
  Og helt klart et tæppe foran sofaen.
  Den ser rigtig fin du sofaen.har netop også skiftet vores store flyder ud.

 • Reply
  Line
  5. november 2015 at 17:50

  Så lækker sofa! Jeg kan bedst lide jeres gamle sofabord til, mest fordi jeg ikke synes det fungerer herhjemme med et lavt sofabord. Men jeg håber at i vælger det nye, så det gamle måske kommer til salg 😉 Det står nemlig højt på min ønskeseddel 😉

  • Reply
   Louise
   10. november 2015 at 9:45

   Line, det kommer højst sandsynligt til salg, du kan sms mig på 26707813, så kan jeg skrive til dig når det sker 🙂

 • Reply
  Signe
  6. november 2015 at 12:56

  Hold da op, ja den er da smuk, og den blå farve ser ud til at være virkelig klædelig til mange andre farver! Praktisk. Begge flotte borde.. jeg tror bedst du kan lide det hvide 😉 det kan jeg også umiddelbart, men tænker dog at det andet er nemmere at style og dekorere med forskellig fin pynt på midten. Det er også lidt højere ikke? Glæder mig til at se hvordan du styler det sofahjørne.. for sofaen bliver da… ikke? 😉

  • Reply
   Louise
   10. november 2015 at 9:45

   Jo det kan du lige tro den gør, den er bestilt, og kommer en gang i december 🙂

 • Reply
  Mette
  13. november 2015 at 21:43

  Det “store” sofabord. Hvor er det fra:-)?

  • Reply
   Louise
   16. november 2015 at 9:11

   Det store sofabord er fra Viacph 🙂

 • Reply
  Camilla
  14. november 2015 at 22:55

  Jeg er fuldstændig vild med din nye (kommende) sofa og det hvide sofabord. Og det ville klart være mit første valg.. Men nu vælger jeg også for det meste “forelskelsen” frem for det praktiske..hvis det gør mig glad, når jeg kigge på det, så er det klart det rigtige valg.. Påkær når mand og børn nedlægger veto…

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar