familie Mine piger sponsorerede indlæg

At være fælles om noget….

12. november 2015

Vi er fanget i en tid hvor Ipads, smartphones og udefrakommende støj har overtaget en hel masse ro og samhørighed i familien. Jeg siger ikke det er en dårlig ting, jeg har ikke tænkt mig at fratage mine børn oplæring og leg på Ipad, for sådan er tiderne idag, og jeg er bestemt ikke interesseret i, at pigerne ikke følger med på den teknologiske front.

MEN når det så er sagt, så har videon her en vigtig pointe. Den viser nemlig meget tydeligt, hvor let disse støjende apparater, kan fjerne os fra hinanden som familie, og fra at gøre fælles ting. Og det må de ganske enkelt IKKE.

Gode gammeldags brætspil kan bare noget ganske særligt, man skal altid være 2 eller flere om dem, og på den måde skaber man hurtigt en helt anden stemning i huset. Jeg er heldig faktisk, for både min mand, og vores piger er helt vilde med at spille spil. Det er mig, som nogen gange skal overbevises om, at det kunne være hyggeligt. Men jeg glædes altid over når jeg først er med, for det er virkelig sjovt. Man griner og konkurrerer, man får nogle gode snakke og der bliver hygget på en helt anderledes måde omkring et spil.

Med videoen her vil jeg gerne være med til, at sætte familiehyggen i fokus, skabe hyggestunder sammen med dem jeg holder af, og forsøge at holde pauser fra alle de tekniske og støjende elementer som allerede fylder vores hverdag mange timer dagligt.

F5FBBBA6-28EA-42DD-ADC3-2386D61DA4B2

B4F244E8-89EB-48E6-970A-5A450FD94E30

 

Dette indlæg er sponsoreret, men mening og holdning er helt min egen.

  • Reply
    Trine
    24. november 2015 at 3:20

    Super godt indlæg Louise – elsker spil og leg hvor man skal bruge sig selv og hinanden – og meget gerne på nye måder! Så hyggeligt !!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar