Uncategorized

Coop.dk – tilmeld dig NU….

16. november 2015

 

image

Kender du Coop.dk, måske gør du, måske gør du ikke. I Hedensted hvor vi bor, der har vi en Brugsen. Brugsen er en del af Coop, ligeledes er Kvickly, Fakta & SuperBrugsen. Men Coop er meget mere end det. Hvis du har en i din nærhed, så er du helt sikkert også medlem af deres butik, og får allerede deres medlemstilbud. Det er jeg i hvert fald. Men, du kan også starte med, at modtage deres nyhedsbrev.

Jeg elsker vores lokale Brugsen. Måske er det fordi jeg bor i en lille by, eller måske er det faktisk sådan i alle deres butikker. Men jeg fornemmer en god stemningen i butikken. Den rummer fx min yndlings blomsterpusher, der er min lokale lille bager (som ret ofte har yndlingskagen bikuben i udvalget), der er altid rart personale, og så har de bare den bedste slagter afdeling. De har de lækreste retter som er næsten klar til at tage med hjem….

En helt anden vinkel af coop.dk bruger jeg også, de er nemlig også forhandlere af de smukke reproducerede FDB Møbler. Rundt om vores spisebord lige nu har vi en gammel Ejvind A stol, men jeg har ofte luret på den nye udgave, og hvis du er medlem af Coop.dk, så er der faktisk rabat at hente på mange af deres smukke møbler….. Og er du nu ikke så heldig at have en af Coops butikker i din nærhed, så er det skønne ved dem, at det meste af deres sortiment også findes online. Der er tit gode tilbud på legetøj, på brugskunst og på møbler…. Jeg synes helt klart det er værd at følge med.

Lige nu har de faktisk en konkurrence kørende, hvor du kan vinde et gavekort på kr. 2000 ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Jeg har faktisk også tilmeldt min arbejdsmail, for jeg vil rigtig gerne vinde. Du kan tilmelde dig deres hjemmeside lige HER

 

coop-logo

Dette indlæg er sponsoreret, men mening og holdning er helt min egen.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar