boligindretning Fotografi Hjem mortilmernee.dk

Mine fotos er gået online i mere end ‘en forstand…..

19. november 2015

BCC395A3-8E34-4A81-B098-9750AA9DC6E8

I husker nok mit indlæg om den her oven ud fantastisk sofa…. Og som vi lånte i 24 timer…. Jeg forelskede mig hovedkuls i den…. Og vi har også købt den….. Vi får den leveret om halvanden uge…. Jeg er drøn drøn spændt, og glæder mig helt vildt….

Jeg er sikker på I vil blive sofaspamet over den næste tid…. ha ha….. Sofabordsbeslutningen er endnu ikke taget, jeg er VILD med det på billedet her, virkelig, men er i tvivl om det rent praktisk vil fungere for os som familie…. Det summer vi lidt over endnu 🙂

Men noget sjovt er sket imellemtiden, Interiorshop var nemlig SÅ begejstrede for de billeder jeg havde taget af “deres” møbler i vores stue, så de har faktisk fået lov til at bruge dem på deres egen hjemmeside…. Det er da skægt….

Hvis du crusher på bordet, ligesom mig, så kan du finde det online lige her…. Og se mine billeder af bordet hjemme hos os:-)

Rigtig god torsdag til Jer 🙂

 • Reply
  Annika
  25. november 2015 at 19:41

  Hi Louise
  I am reading your blog for a very long time now and i really admire your sense of interior design and how you decorate your house. Although I don’t speak danish (I live i Switzerland), I think I understand maybe half of it 😉 I love the new dark blue sofa from Soren Lund. It is adorable. Can you tell me how long your sofa is and in what colour?
  Thank you in advance and hope to hear from you!
  PS. I prefer the Tray Table.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar