DBA bloggen familie Julen MIG

København og juletravlhed

11. december 2015

IMG_1659 (1)

Det kommer altid bag på mig, hvor hurtigt december faktisk går…. Idag har vi d. 11 december, vi er næsten halvvejs til juleaften, og jeg har stort set ikke haft tid til at nyde det endnu…..

Sidste weekend var vi på en forlænget weekend til Berlin, det kræver sit helt eget indlæg, og det kommer snarest, det lover jeg, skal bare lige have et par ting på plads før jeg kan skrive lidt mere om det 🙂

Jeg har også haft et par ekstra arbejdstimer her i December, og i onsdags var jeg med mine forældre på forkælelsestur til København.

Jeg har skrevet om den her tur flere gange, det er jo ikke noget nyt, faktisk en tradition min far og jeg startede for små 15 år siden vil jeg tro, og siden hen har min mor sneget sig med…. Jeg forestiller mig også meget snart, at tøserne og Jesper sniger sig med, men indtil nu, så har det kun være en tur hvor det er lille mig, der ligesom bliver forkælet….

Vi starter hjemme fra Vejle i go tid, min mor har smurt den klassiske madpakke og pakket den varme vaskeklud, og så sætter vi snuden mod storebælt. Vi parkerede denne gang et skønt sted ude på Nørrebro…. Som dog var lidt langt væk, da vi sidst på aftenen kom ud fra Tivoli, men som gav anledning til at snuse lidt rundt i nogle butikker, som jeg ikke lige havde været i før. Jeg fandt mig nogle små skæve julesager, som nu også pryder vores lille julehjem….. Ellers daser vi bare rundt i byen, nyder den utrolig smukke juleudsmykning, spiser lækker mad og slutter af i Tivoli…. Det er en lang dag, men jeg elsker den…..

I weekend skal jeg holde julefrokost for 5 skønne mødre fra Merles klasse og på søndag skal vi til 10 års fødselsdag….. ja, det er altså bare lidt hæsblæsende…. MEN…. på tirsdag, når kl. er 13.00, så har jeg juleferie helt frem til d. 4 januar…. Og det glæder jeg mig virkelig til.

Vi har et stort projekt der ligger og venter til juleferien, det lover jeg at vise frem når vi kommer der til…. Men vi er altså ikke helt færdig med juleindlæggene endnu 🙂

Hvis du vil læse lidt om vores vintage jul i år, så har jeg for nyligt skrevet et indlæg om det ovre på DBA bloggen, du kan læse det lige HER.

IMG_1665

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar