familie ferie Julen mortilmernee.dk Uncategorized

Roen har sænket sig….

18. december 2015

IMG_1779

I skrivende stund sidder jeg og venter på, at klokken nærmer sig 14.00, Jesper kommer om lidt, og efterfølgende kører vi ud og henter vores piger. Juleferien er så meget for døren, at man faktisk snubler over den nu.

Igår aftes fik vi pakket næsten alle vores pakker ind, pigerne vågnede imorges og var helt rundt på gulvet, de tror stadig på både nisser og julemænd, og de var sikker på begge havde været forbi over natten. De har fået strenge restriktioner på, at de ikke må vende skiltene…. Så spændingen bevares forhåbentlig helt ind til juleaften….

Idag skulle Merle holde julefrokost i skolen, forleden var de i kirke og hver dag i sfo’en har hun bagt og lavet julegaver færdig. Der har foregået mange hyggelig ting i ugens løb…. Men vi trænger alle sammen nu, til at trække stikket, sove lidt længere om morgenen, drysse rundt i natkjoler til op af formiddagen og bare nyde ferien. Jespers starter desværre først d. 23, men så må vi forkæle ham lidt ekstra, når han kommer fra arbejde de 3 dage op til jul.

I virkeligheden snyder min overskrift lidt, for mellem jul og nytår skal vi faktisk lave nyt badeværelse…. Det glæder vi os helt vildt til…. og jeg glæder mig til at vise detaljer frem der ude fra. Vi har brugt efteråret på at købe ind til det, og sidste uge fandt vi endelig nogle af de sidste detaljer, nemlig armaturet. Meget mere om det….. Efter jul…..

IMG_1823

IMG_1825_1

IMG_1819_1

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar