ananas i egen juice DBA bloggen Julen

“live interview… og rigtig glædelig jul”….

23. december 2015

IMG_1809

Bedst som jeg troede jeg var gået på juleferie, blev jeg spurgt om jeg ville være med i videopressemeddelelse for Ebay, det synes jeg jo godt lige jeg kunne presse ind, og resultatet vil jeg så dele med Jer nu.

Det der med at blive filmet, det er virkelig en sær oplevelse, du skal lige gentage de samme sætninger, men lidt mere præcist, med en lidt anden ordstilling, og med en smart lille start bemærkning osv osv…. Det synes jeg er spøjst. Men jeg kan godt se meningen med det, når jeg ser det færdige resultat. Svarene skal være korte og præcise, og klipperen skal have mulighed for at bytte rundt på det hele, og så duer det ikke man siger noget, som ikke kan bruges i forskellige sammenhænge.

Anyway, det var det min holdning til at købe brugte julegaver, som man var interesseret i at høre om. Og da jeg allerede har lavet et indlæg på dba  bloggen, hvor jeg giver tips og ideer til hvordan man køber brugte julegaver, så fandt jeg det ret relevant, at deltage i det her interview.

I fredags lå det så online på diverse avis medier, bla HER på Fyens.dk. I bunden af artiklen finder du det lille klip, feel free to click 🙂

Ellers vil jeg, her på denne skønne 23 december, benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul…. Jeg håber julefreden er ved at sænke sig, julegaverne pakket ind og at duften af julemad snart vil indhylle de små hjem og samle de folk som står Jer nært.

RIGTIG GLÆDELIG JUL

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar