familie Fødselsdag Mine piger mortilmernee.dk Neel

5 års fødselsdag med maner….

10. januar 2016

IMG_2181

Hende den lille smukke på billedet her, hun fyldte 5 år i onsdags. Så det meste af ugen er gået med at fejre hende.

Det er lidt svært, sådan oven på julen, min fars fødselsdag og så nytår, at finde den helt store festgejst frem igen. Ikke nok med at ferien er forbi, og hverdagen er igang, man er også bare såååå træt i uge 1.

Men det er der bare ikke noget at gøre ved, for når vi går all in på Merles fødselsdag, så gør vi det selvfølgelig også for Neel. Det sværeste var i virkeligheden også, i hvert fald for hende, at finde ønsker. 14 dage efter den store forventningsglæde på juleaften, der skal man igang med gaver igen…. Det forstår man godt er svært. Vi spurgte hende et par gange, hvad ønsker du dig skat “man ved det ikke, man får jo bare det der er i pakkerne mor”,  hmmmm ja det har du jo ret i min skat…. Men vi ville jo gerne, at hun fik noget hun virkelig holdt af…. Så vi spolede lidt tilbage til juleønskerne, og tog udgangspunkt i dem… Og så kom vi i tanke om, at hun havde snakket om trommer…. Det er sjovt, alle spørg om det er noget vi helt frivilligt har givet hende, og ja, selvfølgelig er det det.

Hun ELSKER de trommer, og jeg elsker, at vi har et hus i to etager, det nedtoner lyden en smule. Hun er SÅ glad for dem, hun vi også lego og modellervoks, så det lykkedes bestemt, at finde nogle gode gaver til hende, og hun blev i den grad fejret.

Tirsdag pyntede vi op, og onsdag havde vi familien til spisning og lagkage. Lørdag havde vi så Neels små veninder fra børnehaven, og da vi ikke lige gad pynte op og ned med 3 dages mellemrum, så havde vi altså balloner og flag for fuld skrue i hele ugen.

Nu er vi på den anden side, huset er normaliseret, og vi kan langsomt starte op på det nye år….

Der er allerede mange spændende nye ting på vej, som jeg glæder mig til at dele med Jer, men idag skal I bare nyde de festlige fotos af Neels 5 års fødselsdag 🙂

IMG_2203

IMG_2204

IMG_2186

IMG_2198

IMG_2246

IMG_2249

IMG_2255

IMG_2245

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar