mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

TiLMELD DIG TIL FALCK NU…

13. januar 2016

P_Alarm_Fup-Falck_DEC2015_400x400

Sandt at sige er, at vi desværre lever i en verden, hvor nogle mennesker har svært ved at kende forskel på dit og mit…. At man specielt ved højtider altid skal sørge for, hvis man forlader sit hjem, at få det til at se så beboeligt ud som muligt. Lys der kører i alle rum, fjernsyn der stadig går osv osv. Lidt dyrt på el regningen, men selvfølgelig det hele værd, hvis det betyder man ikke får ubudne gæster.

Man kunne også helgardere sig lidt bedre. Man kunne installere en alarm fra Falck. Det er muligvis en “lille” udskrivning, men det ville samtidig skabe en meget større ro i maven, når man forlader sit hjem. Sandsynligheden for indbrud nedsættes betydeligt, og hvis uheldet sker, så sørger alarmen i hvert fald for, at de uinviterede pænt hurtigt kommer ud igen, og ikke når at få noget med sig.

Jeg vil opfordre Jer til at deltage i kampagnen her og håbe på at vinde en alarm til Jeres bolig, og imellemtiden overveje, om man ikke burde investere i en, hvis man nu ikke vinder. Alene skiltet på døren holder 7 ud af 10 væk….

Jeg har så mange fine sager i mit hjem, samlet over en tid, alle mulige steder i verden, på loppemarkeder osv osv, det er uerstatteligt. De fleste af os har et hjem fyldt med fine sager og minder. Pas på dem, og skynd dig over på FALCK og deltag.

 

Indlægget er sponsoreret, men mening og holdning er helt min egen.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar