ananas i egen juice boligindretning Inspiration kunst mortilmernee.dk

Mit bud på 5 fantastiske fund….

19. januar 2016

collage_januar16

I sidste uge blev jeg kontaktet af Everclassic.com, de ville gerne høre mit bud på mine 5 favoritter inde hos dem….

Og når man er sådan en indretningspassionist som mig, så var det en ret sjov opgave at kaste sig over…. Og en temlig fristende en af slagsen…. Jeg sørgede i hvert fald selv for at gemme dankortet langt væk undervejs, for hvor er der dog mange lækre sager. Og samtidig meget inspirerende at se hvad der rør sig lige nu.

Måske kender du programmet “sæt pris på dit hjem”, her har Rasmus Warnke Nørgaard fra Everclassic.com også været med. Jeg er selv ret stor fan af den slags programmer, og har vidst set de fleste. Det er sjovt at se hvad folk gemmer i deres stuer rundt om i landet, og hvilken værdi det rent faktisk har.

Hvis I har lyst til at læse mit bud på de 5 forskellige “fund”, så kan du læse lidt om det lige HER

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar