boligindretning DBA bloggen familie mortilmernee.dk Uncategorized

Mine indlæg på dba bloggen…

26. januar 2016

IMG_2337

Som jeg efterhånden har nævnt en del gange, har jeg fået en større og større tilknytning til DBA bloggen. I løbet af 2015 fik jeg skrevet indlæg for dem løbende, og i hele oktober indrettede Juila og jeg deres smukke nye kontorlokaler. Lad mig sige det mildt, DBA er kravlet ind under huden på mig.

Fremad har jeg lavet en lidt mere fast aftale med dem, jeg kommer til at skrive mange flere indlæg for dem, og dem synes jeg selvfølgelig også, at mine “egne” læsere skal have del i. Jeg vil derfor altid komme til at dele dem via min facebook side, og også på min Instagram, eller her, hvis jeg finder det relevant. Men jeg lover, at I altid kan finde dem via facebook.

Her i januar har jeg allerede lavet et indlæg, hvor jeg gør lidt op med nytårsforsætter, det kan du læse lige HER , og senest har jeg skrevet lidt om hvilke planer vi bla har med pigernes værelser for 2016, det kan du læse lige HER.

Ellers tænker jeg bare, at 2016 er startet for fulde gardiner….. Jeg synes ikke jeg har haft helt så rolig en januar som forventet, og jeg synes allerede at foråret er ved at være tæt pakket med spændende projekter…. Også i vores lille hytte i Hedensted…. Jeg glæder mig til at vise frem undervejs.

IMG_1609

 

 

  • Reply
    Stine Jus
    29. januar 2016 at 15:37

    Ej hvor er det fedt 🙂 Har læst et par stykker af dem, dog uden lige at have bidt mærke i at det var dig 😀 Må lige forbi og se hvordan kontoret endte med at se ud 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar