mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Uncategorized

Livet er i virkeligheden #perfektudenfilter

3. februar 2016

Den uperfekte vinkel er sjældent ret populær, og ej heller noget man egentlig gider vise frem. Men jeg er lidt bange for, at det virkelig forvrider billedet af, hvad det faktisk er, at være en helt almindelig dansk familie.

Jeg tager ofte mig selv i, lige at skubbet tøjet pigerne har smidt til siden, sætte det beskidte porcelæn ned i vasken, fjernbetjeningen ud af billedet og friske blomster på bordet…. Og hvorfor? Det spørgsmål har den her reklame fra Ford virkelig fået mig til at spekulere over. For helt ærlig, jeg synes jo selv, at de profiler, hvor alt bare er perfekt, hvor den ene romantiske tekst afløser den anden, er både død kedelige og MEGET urealistiske. Jeg tror ikke på, at man i en helt almindelig børnefamilie, altid er oven ud lykkelig og taknemmelig og kun ser den blå himmel og en fyldt kop kaffe…. No Way….

Lad mig være ærlig, og fortælle en lille historie her fra weekenden. Min mand skal mure et stykke væg op, hvor han har fjernet en reol. Klokken er ved at være sent, og Merle er netop kommet hjem fra fødselsdag, hun er HØJ af sukker og helt umulig. Neel er 5 år og trodsig… Men samtidig tænker de, at de super gerne vil hjælpe deres far. Jeg tager et billede og ligger på Instagram, det ligner de hjælper, men det du i virkeligheden ser er, en far der er træt, 2 umulige børn, der i virkeligheden trænger ret meget til at komme i seng. Merle river stenen ud af hånden på Neel for at komme i fokus, og Neel bliver endnu mere sur….. Det er ikke den tekst jeg skriver, for hvorfor udlevere min familie…. men i virkeligheden burde man være lidt mere ærlig, og nogle gange fortælle, at her er det faktisk ikke altid perfekt. Vi bliver også uvenner, vi har også besværlige børn og vi roder også…

Jeg vil gerne opfordre Jer til, bare en gang imellem, også at vise, at livet er #perfektudenfilter

IMG_2680

 

Indlægget her er sponsoreret, men ord og holding er helt min egen.

 • Reply
  Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal
  3. februar 2016 at 20:39

  Min blog er temmelig meget uden filter. 🙂 Ja, der er glade og overskudsprægede indlæg, men indlæggene om mit stressforløb er råt for usødet, lige som hverdagen i al sin almindelighed har det langt største fokus.

  Jeg så reklamen på nettet i går, tror jeg, og jeg var straks ret glad for den. Livet er nu og her og ikke kun i de rosenrøde øjeblikke.

 • Reply
  Hanne
  4. februar 2016 at 7:05

  Super godt skrevet.

 • Reply
  Jeanette | Villa Villekulla
  5. februar 2016 at 22:40

  T A K for dette indlæg! Af hjertet tak!

  Især Instagram af alle medier kan snyde, så er det rart at læse her hvordan virkeligheden efter det lille indblik også kan være. Min IG er ikke poleret, men viser mest de sjove og glade øjeblikke med børnene …. Men de kan dælme også være lige modsat. Og det er bare rart at få bekræftet man ikke er alene om det 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar