familie forandringer MIG mortilmernee.dk Uncategorized

shit…. Jeg gjorde det sgu….

1. marts 2016

 

Processed with VSCOcam with a9 preset

Jeg har gjort noget vildt…… Noget som jeg faktisk aldrig nogensinde troede jeg skulle få. Jeg har simpelthen fået 3 små tatoveringer….

Jeg har svævet om tanken i mange år, første gang jeg sådan virkelig gerne ville, det var på en studietur i folkeskolen, 10. klasse tror jeg, hvor vi var i København. Min bedste veninde fik lavet en på den tur, jeg fik også en tid, men fik det aldrig gennemført… Da jeg rejste 3 måneder i Østen fik jeg lavet MANGE henna tattoos, og hver gang lovede jeg mig selv, at den næste skulle være rigtig. Jeg turde fandme bare ikke.

Så mødte jeg Jesper, som allerede havde en tatovering på det tidspunkt, og som er meget glad for tatoveringer, det blev jeg pludselig stor modstander af, jeg har haft ret svært ved at acceptere dem han med tiden har fået lavet, for de er store (synes jeg) og jeg kan ikke fordrage når han ligger i det smertehelvede i mange timer af gangen…. Jeg har dog brugt dem som forhandlingsgrundlag gennem tiden. Jeg har både fået kat, extensions og tapet vægge på det her grundlag… ha ha….

Med tiden har jeg bare selv fået lysten tilbage igen…. Har svævet lidt rundt i hvad det skulle være, beslutningen er pænt vedvarende, så det kræver at man er helt sikker på sit valg.

I fredags blev så dagen, hvor jeg endelig fik taget mig sammen…. og jeg var SKIDE nervøs, helt ærligt, kontant nåle “skudsalve” i armen og så den der lyd… Jeg var SÅ meget på vej ud inden han overhovedet var startet. Men nej, jeg blev siddende…. Og jeg er egentlig overrasket over, at det alligevel ikke gjorde mere ondt.

Det er sådan en konstant niven…. og man sidder bare og tænker, nu nu nu nu nu er han vel færdig. Men det var ikke sådan, at jeg måtte rive armen til mig, begyndte at hyle, eller besvimede, som han fortalte der var flere der gjorde. Nu er mine jo også ganske små og enkle, jeg er godt klar over, at det er noget helt andet, når man dækker en hel arm, eller ryggen, eller hvad man nu er til….

Jesper har noget tekst på armen “min kærlighed min familie” har han stående på latin, under et symbol, der for ham betyder, at han passer på os… hans familie. Jeg ville gerne have noget, der matchede lidt med det, men teksten var for lang til det sted jeg ville have den, så jeg nøjedes med “my family” på min højre arm. På min finger, hvor vielses ringen sidder, der fik jeg et lille hjerte, jeg er ikke så go til at gå med mine ringe, så derfor fik jeg den, som symbol på vores kærlighed istedet. Den sidder dog placeret, så den stadig kan ses, når jeg har ringen på. På min venstre arm fik jeg en grøn firkløver. Mest fordi den bare er pæn, men også for at symbolisere vores lille firkløver der hjemme.

IMG_3417

 

 • Reply
  Mie / pralerier
  1. marts 2016 at 22:08

  Seeejt! Jeg vil også have nogle flere snart – hvilket jeg har sagt til mig selv i snart 10 år ha ha. Hjertet på fingeren er virkelig en fin detalje – havde slet ikke bemærket det på billedet før jeg læste teksten og måtte tilbage og kigge igen.

 • Reply
  Stine
  2. marts 2016 at 21:05

  WAUW, hele tre på én gang – modigt 🙂 Så dejligt at få lavet noget, som man har ville have i mange år. Jeg var også selv langsom i optrækket. Har kun to (nu), men er SÅ glad for dem begge. Mine fire bedsteforældres navne på en lang række og et lille hjerte til minde om den graviditet der ikke blev til et barn.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar