haven MIG mortilmernee.dk tanker Uncategorized

Lys forude…..

14. marts 2016

IMG_3669

Sidst I hørte fra mig følte jeg mig nærmest døden nær…. Det her tandlæge helvede tog godt nok det meste at humøret fra mig.

Nu har penicillinen endelig begyndt at have en effekt, og jeg mangler kun sidste etape af en rodbehandling…. Regningen har jeg ikke fået endnu, så det chok har jeg stadig til gode… Men ærlig talt, så var jeg næsten parat til at betale hvad som helst, bare smerten ville forsvinde.

Weekenden her bragte derfor på virkelig godt input for mig. Jeg har et favoritspot på terrassen, hvor du kan finde mig de fleste af årets soltimer, i hvert fald når der står plus grader på termometret.

Og her i weekenden, der var solen virkelig skøn. Ikke nok med, at huset får et helt særligt lys og en helt anden opvarmning, så var der også bare læ på mit yndlings spot på terrassen.

I hvert fald så jeg hurtig mit snit til, at nyde et stykke rest kage fra lørdagens gæster og en kop varm the i solen.

Wauw, det gav et helt særligt energi boost at sidde der ude, nyde fuglene synge, nyde pigernes leg på trampolinen…. Og faktisk var jeg så heldig, at Jesper pudsede vinduer imens….. 🙂

Meeeeennnnn jeg er altså ikke helt færdig med sne, for nu er der kun 2 uger til vi skal pakke bilen, og suse mod Norge på vores første skiferie, det glæder jeg mig helt vildt til at opleve, skrive om, og høre Jeres inputs omkring.

Ha en forrygende mandag derude…..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar