mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Take Offer

Min rejseguide til Berlin

18. marts 2016

IMG_1519

Indlægget er sponsoreret af Take Offer.

Det her indlæg har jeg virkelig glædet mig til skrive. Det handler nemlig en en über cool opgave, som jeg var på sammen med min familie i december.

Jeg var udsendt af Take Offer som rejsekonsulent, med henblik på at lave en guide til Berlin, for dem som rejser ligesom os, nemlig som børnefamilie.

Take Offer har igennem de sidste mange måneder, arbejdet på et spændende nyt koncept, som nu ENDELIG er gået i luften, og jeg har derfor først fået mulighed for, at fortælle om det nu.

Take Offer har forskellige rejsekonsulenter ude i verden, hvor de her vil udrette guides til alle de lækre destinationer, som Take Offer udbyder. Der findes guides til både enligt rejsende, par og familier. Der er derfor en mulighed for at finde guides, til præcis den måde, som DU ønsker at rejse på.

Take Offer vil gerne gøre det let og overskueligt for dig at komme ud at rejse – med gode, mærkbare rabatter. Deres grundprincip er, at de udvalgte rejseoplevelser skal være nogle, de gerne selv vil på. Teamet bag Take Offer består af medarbejdere, som alle brænder for rejser og for at inspirere andre til lige at tage små eller store afbræk væk fra hverdagen.

 

IMG_1494

Vores rejse gik som sagt til Berlin i starten af december måned. En super fin tur på små 4 dage. Det var vores første besøg i den smukke by, og vi fik virkelig oplevet en del. Måske fulgte du med på vores tur på Instagram den gang vi var afsted, jeg lavede en lille “take over” på Take Offers instagram profil undervejs. Men nu ligger den endelige guide altså også online, og du kan læse den lige HER. Jeg er bare drøn stolt af det her stykke arbejde, og håber derfor I også vil tage godt imod den her del af mit univers. Jeg kan nemlig godt afsløre, at der kommer lidt flere af den her slags oplevelser på bloggen.

Take Offer udsender 3-4 gange om ugen et spændende nyhedsbrev, hvor de fortæller om deres rejsetilbud. De håber at deres mails og hjemmesiden kan være den inspiration, der gør, at du også kommer ud og får oplevelser, som du ikke glemmer. Både de små, nemme ture og de store, eksotiske eventyr. Rejsetilbuddene spænder således over ferier med sol og strand, storbyferier, livsstilsophold og get aways såsom kro-ophold og slotsferier.

Tilmeld dig deres nyhedsbrev HER

 

IMG_1523

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar