ferie Mine piger mortilmernee.dk Rejser Skiferie sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Uncategorized

Så går turen meget snart til Trysil i Norge

4. april 2016

Indlægget er sponsoreret af Visit Norway

IMG_3799

Wauw, det her indlæg har jeg glædet mig til at skrive. Min mave har boblet af forventninger i flere måneder nu, og der er kun 4 dage til forventningen udløses.

Min familie og jeg, skal nemlig på vores aller første skiferie sammen. Rejsen går til Trysil i Norge, og vi rejser med Visit Norway.

Jesper er gammel skibums… Eller det vil sige, han har ikke været guide nogen steder, men i hans opvækst har han været på skiferie de fleste vintre. Han mener selv han er ret skrap til det, og han er overbevist om, at selvom det nu er 15 år siden han sidst var afsted, så vil bakkerne føles som en drøm for ham. Det eneste aberdabei der er for ham, er at han i efteråret havde den trælse operation i knæet, som stadig volder ham store problemer, og han får nok derfor ikke, helt den samme frihedsfornemmelse, som han kunne ønske sig. Men ned at bakkerne, det skal han nu nok komme. Bare med lidt mere forsigtighed end han kunne ønske.

Jeg har ALDRIG, læs ALDIG haft ski på mine fødder, faktisk er jeg ikke særlig begejstret for hverken sne eller kulde, men når jeg hører Jesper tale om de her skiferie han har været på, så har jeg altid været nysgerrig på at opleve det. At opleve den der helt særlige og aktive måde at være på ferie sammen.

Vores piger har selvsagt heller aldrig prøvet det før, Merle og 7 og Neel er 5. Jesper har de sidste par år snakket om, at han virkelig godt kunne tænke sig, at de skulle opleve at være på ski, at lære det mens de er små, og hvor frygten for at falde, bare overhovedet ikke er på niveau med en voksen.

Så da vi i januar pludselig fik den her mulighed præsenteret, da var det med bankende hjerte, og stor begejstring, at jeg kunne fortælle det til Jesper. Jeg siger ikke han græd, men jeg tror det er en af de første gange, hvor han virkelig synes at kunne se, hvor vildt det er, hvad min blog faktisk har tilført os af oplevelser.

På onsdag drager vi så endelig afsted, på den her super spændende oplevelse. Vi sejler der op, og har en tur på ca. 12 time foran os. 3-4 timer i bil, 4 timer på færge og ca. 3-4 timer fra Larvik til Trysil.  Vi sejler med Color Line , og glæder os over, at 4 timers sejllads ligger lige midtvejs på turen. Det giver et afbræk for benene, og mulighed for at nyde den populære buffet de tilbyder om bord. Og hey, så er det faktisk første gang pigerne skal sejle med færge.

Jeg er overbevist om, at vi alle 4 går rundt med nogle helt forskellige forventninger til den her tur, Jesper glæder sig bare helt vildt, og håber at der, trods det er sidste på sæsonen, vil være godt med sne der oppe. Pigerne fik et par rulleskøjter hver for nogle uger siden, dem står de på hver eneste dag, og på den måde øver de sig i, at holde balancen og bevæge fødder og ben lidt i stil med når man er på ski. Og jeg, ja jeg glæder mig bare helt vildt til at se min mand i hans es, til at opleve pigerne suse ned af bakkerne, til at se de smukke sneklædte bjerge, til hyggelige eftermiddage med varm kakao…. og så har jeg ærligt en lille smule angst for at få de her ski på….. Men jeg er nok ikke den første blege dansker med den skræk, så mon ikke de kære guider vil give mig den rette ballast, til at turde bevæge mig lidt ned at bakkerne….

Stay tuned….. Jeg kommer med en lille midtvejsstatus når vi er landet oppe i Trysil 🙂

IMG_3801

Obs, billederne er lånt på google, da jeg endnu ikke selv har mine egne fra stedet.

 • Reply
  Marie
  4. april 2016 at 20:14

  Håber I får den bedste tur! Selv tæller jeg også dagene ned til en lille get-away med én af mine kære 🙂
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Louise
   5. april 2016 at 8:13

   Hej Marie

   Tak for det, vi glæder os også helt vildt. også go tur til jer

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar