Hjem MIG mortilmernee.dk tanker

Så lå man sgu der med mandeinfluenza….

18. april 2016

IMG_4464

Første, tusind tusind tak for alle Jeres søde og fine beskeder på mit indlæg om depression, jeg er så overvældet, jeg lover at vende tilbage med svar til Jer alle, både på mail og her på bloggen, men energien forlod mig lige for en stund, læs her i indlægget hvorfor :-/

 

Jeg hader influenza…. fik jeg sagt at jeg HADER influenza….. Jeg har ligget i min seng, rejst mig, taget et bad, lagt mig på sofaen, rejst mig og gået i seng. Sådan har mit liv kørt på repeat siden onsdag i sidste uge. Billedet herover er udsigten fra min seng, billedet nederst er udsigten fra min sofa…. :-/

Vi landede hjemme i egne gemakker sent sidste søndag efter den fantastiske skiferie, jeg havde en lang arbejdsdag foran mig mandag, et fedt arrangement som jeg gerne ville være en del af, men som også betød en lidt længere dag end jeg lige plejer. Det er det der er så cool ved mit job, at jeg sådan kan flekse rundt som det passer arbejdspladsen og mig. Elsker det…. Nå, men jeg lander hjemme ved 5 tiden mandag eftermiddag, her får vi støvsuget, vasket, lavet mad, lektier og hvad vi ellers lige skulle indhente mandag efter en ferie. Og da jeg så sætter mig i sofaen mandag aften, der frøs jeg pludselig helt vildt. Tænkte, ja det er nok bare fordi jeg er træt…. Men så vågnede jeg flere gange natten til tirsdag og min hals gjorde mere og mere ondt… ØV ØV….

Tirsdag var jeg på arbejde, tog direkte hjem på min sofa, tidligt i seng, slæbte mig ud af sengen onsdag, fordi jeg havde en aftale med 2 journalister fra en blog i Korea…. Det lover jeg at vise frem når de får lagt deres artikel online…. efterfølgende forårskoncert på skolen, som man altså heller ikke vil gå glip af….. På nuværende tidspunkt har jeg feber og er så snottet, at jeg intet er værd længere. Torsdag forsøgte jeg at tage på arbejde, men kl 11 hejste jeg det hvide flag og kørte hjem. Jeg kunne IKKE mere. Siden torsdag middag har jeg så kørt den liggende position på repeat, og kedet mig helt vildt. Jeg hader influenza og feber. Man er simpelthen bare så træt og ugideligt, og er intet værd.

Inden Norge var jeg endelig begyndt at motionere lidt igen, var ude og gå små 4-5 km hver anden dag, og på skiferien fik jeg rørt mig en del også, jeg var totalt opsat på at komme hjem og fortsætte gejsten. Men jeg skal fandme da lige love for, at man er sat tilbage til start. Jeg hoster også helt åndssvagt nu, så bare jeg går fra min seng og ud på toilettet, så tror min familie at mine lunger er faldet ud undervejs. De synes jeg larmer uhæmmet meget når jeg hoster. Min mor griner og siger det er arveligt, min far larmer nemlig lige så meget når han hoster. Min far og jeg, vi er enige om, at de ALDRIG har haft det lige så slemt som os….

Feberen har heldigvis forladt mig nu, og jeg har været på arbejde idag igen…. Hvilket også betyder, at jeg i skrivende stund næsten er på vej i seng, for jeg er hamrende træt. Det er det med den der energi der lige skal kæmpes tilbage igen….

Jeg har endda ellers fået den der influenza vaccine i efteråret, men den er åbenbart ikke garant alligevel, eller også er den med til, at jeg heldigvis er nogenlunde oppe igen efter en uges tid, hvor jeg de sidste par år har ligget mellem 2 og 3 uger. Det ved jeg så ikke, men jeg havde da drømt om, at jeg var gået fri i år.

Har jeg forresten overhovedet fået vist Jer at jeg har lavet reolen om i stuen??? Jeg tror snart jeg må lave en større boligreportage her på bloggen, det er ved at være længe siden…..

IMG_4451

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar