boligindretning familie ferie forandringer Hjem Inspiration mortilmernee.dk tendenser

Pinsepip om Instagram og malede vægge….

13. maj 2016

IMG_5085

Jaaaaaa…. så er vi da lige gået på endnu en lille forlænget weekend. Det er simpelthen så dejligt med de her små pusterum hen over foråret. De er vigtige for små familier der lige kan trække stikket til det pulserende liv, en dag mere end normalt. Det giver mere på energikontoen end man overhovedet kan forestille sig.

At sommeren så nærmest lige valgte at gå direkte ind i Kr. Himmelfartsferien, det var i sandhed en gave fra naturen, som var helt fantastisk.

Idag snakker de så godt nok om at der kommer skyer, regn og blæst hen over weekenden, og at vi går en mere ustabil periode i møde… Det er jeg ikke helt tilfreds med, men det er jo Danmark, og vejret her er temmelig lunefuldt.

I tirsdags postede jeg indlægget omkring Instagram, og hold nu op hvor er det fedt, at der var så go respons på det. Jeg er virkelig glad for…. eller det er jeg egentlig ikke, det er jo trist…. men jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste der oplever den trælse forandring. Igår lancerede de så en helt ny brugerflade, og der er sikkert sket masser af nye skjulte ting også. Måske har de allerede omtænkt strukturen, i hvert fald HÅBER jeg, at de ikke vil facebookisere (ord jeg lige opfandt) hvordan strukturen skal være der inde…. Jeg vil så gerne bevare den skønne flade der var, have alle de små hyggelige samtaler på kryds af verden… ligegyldig størrelse….. Jeg sværger de har ikke hørt det sidste fra mig hvis det fortsætter….

Jeg har også malet et par vægge mere i den her uge. Den jeg malede for et par uger siden, den må jeg tilstå, den er allerede hvid igen. Den var lidt dominerende den væg, så det gik altså ikke. Men jeg var vild med farven, så nu har jeg malet den på en lidt mindre væg, men stadig således, at man kan se den i samspil med den lyserøde i gangen, det giver et ret fint look….

Dagen efter lå jeg og solede mig i haven, lå og spekulerede på, om ikke jeg kunne skabe endnu et farvesamspil sammen med de to malede vægge. Jeg stod op fra min ellers virkelig skønne sol plet, lokkede Neel med i malerbutikken, købte en maling, hjem og igang.

I soveværelset har jeg derfor nu malet en ret kølig og mørk blå farve, som skaber kontrast, men samtidig et ret fint view igennem huset, når man kan se alle 3 vægfarver sammen. Og vender jeg mig den anden vej, så har jeg rene hvide vægge, og et helt andet look.

Jeg er vild med, at jeg nu kan lave flere forskellige stilarter på tværs af hinanden, uden at hele huset er forandret…… Hvad synes i om det????

Idag skal vi have noget “til middag hos” arrangement i haven med snobrød og 5 unger fra Merles klasse… Ellers INGEN faste planer for weekenden. Jeg ELSKER det….. Hvad skal I andre lave???

IMG_5129

IMG_5195

IMG_5197

IMG_5199

 • Reply
  Signe O.
  13. maj 2016 at 12:06

  Jeg ville ønske, jeg var ligeså modig med farver som du er. Det ser jo pisse godt ud! 🙂
  Man burde få dig ud som farvekonsulent – eller måske bare en “du-skal-holde-op-med-at-være-en-farveforskrækket-pivskid”-peptalk! 😉

  • Reply
   Louise
   13. maj 2016 at 12:08

   Hej Signe

   Det var sødt sagt… Jeg er faktisk ude lige nu og hjælpe en pige der har det lidt ligesom dig, så jeg gør det en gang imellem 🙂

   • Reply
    Signe O.
    13. maj 2016 at 16:06

    Jamen, du er velkommen i midt/vestjylland, haha 😉 Rigtig god weekend! 🙂

 • Reply
  Kirsten Marksbøl
  13. maj 2016 at 15:02

  Det ser rigtig godt ud! Og jeg er helt enig med dig i, at den Kristi Himmelfartsferie kom som kaldet. Det var lækkert. Og heller ikke dårligt med endnu en “miniferie”. Alt godt til dig og din familie og god dag!

 • Reply
  Anne Hundborg
  16. maj 2016 at 20:39

  Hvad hedder den fine farve, som først var på væggen i din spisestue og som du så malede over og nu har malet – er det en endevæg ?- i køkkenet med? Lige den nuance jeg er på jagt efter nemlig;-)

 • Reply
  Eva J
  20. maj 2016 at 21:22

  Jeg synes virkelig det er super smukt

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar