familie mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Uncategorized

Vi skal på Sofari……

25. maj 2016

Indlægget er sponsoreret

rsz_frilandsgrise_06     oekologisk

 

På søndag skal vi på vores første Sofari …. Jeg gætter på du måske ikke har hørt om det her koncept før, jeg havde i hvert fald ikke. Men jeg behøvede ikke læse ret meget omkring det, før vi som familie var meget glade for at opdage den her mulighed.

Det viser sig nemlig, at søndag d. 29 maj, vil 10 økologiske svineproducenter i landet åbne dørene, så vi alle kan komme ud og se hvordan økologiske grise lever. Der er åbent fra kl. 11 -15, og man er velkommen til at tage sin madpakke med, og spise den på landet.

Samtidig er der forskellige små tiltag for børnene, men i bund og grund, der handler det om, at landmændende gerne vil vise hvordan en økologisk gris lever. Hvordan de har forsøgt at gøre deres liv så naturligt som muligt, skabe træer for dem på markerne, så de kan gå i skygge når solen bager. De har skabt mudderhuller og vandbade til dem, så de kan bade og køle sig ned om sommeren, og i det hele taget, skal deres liv gerne læne sig så meget som muligt op af deres naturlige adfærd.

For os er økologi i hverdagen ikke noget vi vægter så højt på frugt og grønt, vi taler tit om det, og vi køber det også af og til, men dyrevelfærd står mit hjerte nært, og derfor vil jeg meget gerne bakke om den her form for svineproduktion, og jeg vil også gerne betale mere for mit kød, når jeg ved, at dyret har levet et værdigt liv forinden.

Friland.dk har jeg også været inde og læse en del her inden vores besøg, der står en masse information om økologi og dyrevelfærd generelt, der er opskrifter og information om landmændende og om både køer og grise 

På søndag skal vi besøge Brian Holms produktion, som ligger omkring Brørup, men lige HER kan du se hvor den tætteste Sofari er på dig. Vi glæder os rigtig meget, pigerne glæder sig til at snakke med grisene, og har spurgt om der måske er “babygrise” de må holde, det ved jeg selvfølgelig ikke, men vi håber det lidt. Og så skal vi helt sikkert købe en masse lækkert med hjem og prøve opskrifter af fra Friland.dk. Jeg lover at skrive om vores oplevelse når vi kommer hjem der fra.

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar