MIG mortilmernee.dk naturen tanker

Skinnebensbetændelse….. Hva fa’en er nu det!!!!!

26. maj 2016

IMG_5548

Ja….. come on, hvad fa’en er lige skinnebensbetændelse, det har jeg sgu da aldrig hørt om før…. Eller, jeg skulle nok bare ha lyttet lidt mere til min mand, da han var professionel fodboldspiller, for han havde da tydeligvis nævnt det flere gange, og var aldeles bevist om hvad jeg fejler….. Men jeg har så aldrig hørt om det før.

De sidste uger har jeg været super aktiv, jeg har lokket med alle mine veninder i min nærhed, og jeg været ude på lange lange gåture, jeg har nok gået mellem 10-14 km næsten hver aften, så snart nogen gad gå med, så var jeg på. Jeg har altid gået meget, jeg elsker det, specielt når jeg har selskab. Snakken går bare så godt, man får frisk luft, motion og samtidig nyder den danske natur. Vi er ret heldige med de områder ude ved os, der er lange dejlige gåture her ude, og jeg har kun 10 min i bil, så er jeg i Vejle, hvor også lange ture langs Vejle Fjord er ganske smukt….

Men igår var jeg så på en hurtig morgentur alene, og så ville jeg lige gå om og handle om aftenen, pludselig jagede det bare op i mit højre skinneben…. AV FOR F….. , mega øv…. jeg kom nærmest haltende hjem. Så snart jeg står stille, sidder og ellers ikke bevæger benet, så mærker jeg intet, men når jeg går…. AV….

Det er så overbelastning kom min mand frem til, du har fået skinnebensbetændelse…. Nej det da ved gud jeg ikke har…. sådan noget får jeg ikke, jeg har altid gået meget og bla bla bla….. Men mit ben er altså af en helt anden mening, det gør ondt, og jeg kan IKKE komme ud og gå idag…. SUK….

Imorgen skal jeg trave Århus tynd sammen med min mor, det skal jeg bare, og i weekenden må jeg så tage en slapper…. Det er jeg nok nødt til, men altså, jeg skal faktisk i bikini i næste uge, jeg havde en klar vision om, at min røv bare hang knap så meget når vi kommer på ferie…. Jeg har altså en del flere kilometer i benene før det mål er nået, så det her skinnebenshalløj, det må så godt lige se at gå over…. På forhånd TAK….

Anyway, på mine gåture får jeg taget nogle ret smukke billeder også, I får nogle af dem her i indlægget….. Og så ønsk mig lige go bedring ik…. :-/

IMG_5583

IMG_5601

IMG_5603

  • Reply
    Marianne Porsborg
    26. maj 2016 at 19:05

    Hej Louise.
    Hvis nu det skidt skulle blive hængende (altså skinnebens betændelsen), så vil jeg bare fortælle, at jeg døjede en del med håndleddet, men jeg fik akkupressur og vupti var det væk.
    Kh Marianne.

  • Reply
    Louise
    26. maj 2016 at 21:17

    Da jeg spillede håndbold havde jeg det tid. Jeg smurte benet med noget varmecreme fra Matas og havde strømper til knæene. Det hjælper!
    Et gammelt husmoder råd er vist at tage et kosteskaft og rulle foran på skinnebenet 😳

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar