ananas i egen juice DBA bloggen MIG mortilmernee.dk Uncategorized

Min nye profil hos DBA

1. juni 2016

IMG_3795

Som I ved, så arbejder jeg også ovre på dba bloggen. Jeg har ca. 3 indlæg i måneden på deres blog, sammen med nogle andre super inspirerende bloggere. Over den sidste tid har dba arbejdet på et helt nyt site. Hvor vi hver især har fået vores egen profil på deres blog. Et smukt look, synes jeg i hvert fald, og samtidig meget mere gennemskueligt. På det nye site har du nu mulighed for at læse alle indlæg fra den samme blogger, via deres profil. Hvor det før lå lidt mere rodet, er det nu meget nemmere at se ned over indlæggene.

Jeg er ret stolt over at være en del af det her univers, og netop også derfor, at jeg gerne vil dele det med jer der læser med her på bloggen. Jeg vil altid dele på min facebook når der er nyt på dba bloggen, men ellers vil I også kunne finde min profil lige HER. Jeg har på seneste skrevet om både haveplanter, mine malede vægge og fif til hvordan du får skiftet lidt ud i hjemmet.

Jeg håber I vil ta’ et kig derover, jeg synes altså virkelig deres nye site er super cool og ret inspirerende……

 

 • Reply
  Sanne Mollerup
  22. februar 2018 at 19:43

  Din strik er SÅ flot, vil du dele en strikke opskrift hvis den er hjemmegjort el hvor den er købt?

  • Reply
   Mortilmernee
   22. februar 2018 at 19:51

   Hej Sanne

   Den er ikke hjemmegjort, det er en gammel strik fra H&M Trend linjen 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar