ferie Inspiration MIG Mixx Travel mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Take Offer

Turen gik til Hotel Goldcity i Alanya…. Og det kan den også for dig

9. juni 2016

Indlægget er sponsoreret

IMG_6166

Det er 2 dage siden vi kom hjem fra Alanya, og jeg føler faktisk stadig ikke helt, at vi er landet, rejsen sidder stadig godt fast i kroppen på os, og hverdagen var helt ærlig meget svær lige at finde frem til igen…. Lidt forkælet tankegang, jeg ved det, men vi elsker bare at rejse, opleve og være sammen på den her måde.

Turen gik som I ved fra mit tidligere indlæg, til Hotel Goldcity i Alanya. Hvis man har været “med” mig på instagram, så har man allerede været en del med på turen. Jeg lavede takeover på både takeoffer og Mixx Travels instagram profiler, og billederne var naturligvis forskellige både på deres og min egen profil, så jeg tænker man er godt dækket ind.

MEN…. Skulle der nu sidde nogle søde læsere her, som ikke allerede har været med på rejsen, så vil jeg da lige knytte et par ord og billeder herpå bloggen også, og så kan jeg friste med et ret lækkert tilbud lidt længere nede.

Vi havde Godt 5 hele dage i Alanya, på et stort 16. etagers hotel, smukt beliggende op mod bjergene og med udsigt som var fuldstændig forrygende i 360 graders vinkel. Vi boede i en familie suite hvor der både var voksensoverværelse, børnesoveværelse, køkken og stue, og så var der 2 badeværelser. Helt vildt luksus altså, det har vi aldrig prøvet før. Hotellet tilbyder også all inclusive, som vi som familie er meget glade for. Når vi holder ferie, så er det en stor del af det, at man ikke skal tænke på mad, oprydning osv. Og når man har all inclusive, så er det altså ALL INCLUSIVE. Der er morgenbuffet, der er frokostbuffet, der er aftenbuffet, og skulle man være sulten her imellem, så er der steder hvor der serveres mad i løbet af dagen og samtidig er der drikkevarer og drinks også hele døgnet rundt. Når man rejser med børn, så er det bare fantastisk med det store ta selv bord til rådighed så mange gange om dagen, der er noget for ALLE, og ens børn har mulighed for både grønt, frugt, pomfritter, spaghetti, brød eller hvad deres behov og ønsker nu lige er. Hvis ikke man har prøvet det, så sender jeg mine varmeste anbefalinger afsted efter det koncept.

Vi havde også bil et par dage, det var på eget initiativ, og er bestemt ikke et must når man bor et sted hvor man egentlig slet ikke behøver komme ud fra. Men sådan nogle som os, vi kan også godt li at se lidt nærmere på det land vi nu en gang besøger. Så vi havde bil i to dage, og besøgte flere forskellige og meget smukke steder både i og udenfor Alanya, jeg anbefaler du ser den lille video herunder, så vil du kunne se de steder vi har været og som jeg også varmt kan anbefale.

[vidcore vid=”OL5xk9Pc”]
Under vores ophold i Alanya har jeg skrevet en guide til hvilke steder vi oplevede, og som jeg ser lidt som et “must see” i Alanya, guiden kan du læse på Take Offers side lige HER. Og jeg vil lige nævne også, at man altså IKKE skal leje bil og være på egen hånd, der arrangeres ture med rejseselskabet fra hotellet, og der går også bus fra hotellet til Alanya 3 gange om dagen, så man kan altså sagtens komme du og opleve uden at gøre det på helt egen hånd.

Hele den her vidunderlige rejse er foregået i samarbejde med Take Offer og Mixx Travel. Jeg har skrevet lidt om de to forskellige rejseudbydere i mit tidligere indlæg, men da jeg er meget positiv og glad for det samarbejde jeg har lavet med dem, og samtidig står inde for deres services og tilbud, så vil jeg gerne lige skrive lidt om dem begge igen.

Mixx Travel er et charterselskab der er specialiseret i charterrejser til Tyrkiet, de har det største udvalg af hoteller i Alanya, hvor vores tur går til, og de flyver direkte til Gaziapasa/Alanya fra Kastrup (København) om sommeren. Mixx Travel startede i 2009 med et salgskontor i Malmö, men har siden 2014 haft afdeling i Danmark. Mixx Travel er meget kendte for deres luksushoteller med All Inclusive, som de sælger til meget billige priser. Dette er til stor fordel for sådan nogle som os, der er børnefamilie, og som elsker charterferier. Specielt med All Inclusive, det er bare guld værd, når man rejser med børn. Mixx Travel har også danske guider på destinationerne, hvilket også er en vigtig info.

Take Offer og Mixx Travel samarbejder derfor omkring deres rejser til Tyrkiet, da de dermed kan spare som samarbejdspartnere, og også på priserne. Take offer har som tidligere nævnt 3 kategorier af rejser, der er Sol & Strand, der er Storbyferie og der er Hotel & Kro ferierne. Og det seneste tiltag, som gik i luften januar 2016 er, at de har fået deres nye site med rejseguides . De forskellige rejseguides er skrevet af rejseentusiaster ligesom mig, og kan varmt anbefales. Jeg finder selv stor inspiration fra andres rejser, når vi forbereder os til vores valgte destination.

 

Og nu til det aller vigtigste faktisk…. Du har nemlig også mulighed for at komme ned til det her skønne sted. Takeoffer kører TILBUD til Goldcity Hotel i Alanya indtil på mandag & tilbuddet kan du finde lige HER

 

Lad mig slutte af med en mindre fotospam fra vores helt vidunderlige ferie. Vi har sådan nydt det alle 4, vi har set et nyt sted i verden, vi har spist, badet, hygget os og været sammen. I vores familie lever vi efter HC Andersens motto

“At rejse er at leve” 

 

Det er virkelig sande ord….. Som vi er blevet glade for, fordi vi bare ELSKER at rejse og opleve verden. Det er naturligvis ikke alle der deler den interesse, men til Jer, som har det ligesom os, eller gerne vil ud og opleve lidt, så håber jeg I vil tage godt imod indlægget her og finde rigtig god rejseinspiration.

 

IMG_6034

IMG_6035

IMG_6059

IMG_6092

IMG_6113

IMG_6127

IMG_6176

IMG_6217

IMG_6220

IMG_6226

IMG_5900

IMG_5915

IMG_5964

IMG_5967

IMG_5976

IMG_5981

IMG_5982

IMG_5984

IMG_6004

IMG_6014

 

 • Reply
  Mia
  10. juni 2016 at 16:19

  Nu når jeg følger din blog så ofte, så var det lidt sjovt at se jer inde i Antalya lufthavn, da i skulle hjem fra jeres ferie. Jeg var der selv med mine to døtre – og var da lidt pudsigt at netop lige stod ved toilettet, da vi kom ud 🙂 Lyder til I havde en skøn ferie med en masse spænende oplevelser med hjem i rygsækken 🙂 Ønsker dig og din familie en god weekend.

  • Reply
   Louise
   13. juni 2016 at 8:14

   Hej Mia

   Gud hvor sjovt, jeg tror faktisk godt jeg tænkter over at der stod et sød pige og smilede til mig. Håber også I havde en rigtig dejlig ferie. KH Louise

 • Reply
  Karla
  20. august 2016 at 9:19

  Uh, hvor ser det skønt ud😊
  Hvad redigerer du dine smukke billeder i? De er simpelthen SÅ flotte!!

  • Reply
   Louise
   20. august 2016 at 16:01

   Tak for de søde ord, mine billeder er altid taget med appen vsco

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar