forandringer haven Hjem Inspiration Kreativt naturen shelter

Shelter i haven og næsten maleriske blomster i naturen….

15. juni 2016

IMG_6432

Som “næsten” altid, har vi små eller større projekter kørende her i huset… Og mens vi var i Tyrkiet, opstod ideen til vores nuværende projekt.

Jeg sad i flyet og bladrede i et blad, og så noget træhytte agtigt i en have, viste det til Jesper og sagde “ej det kunne ellers være hyggeligt hvis man havde plads til det i haven”…. “Jamen det har vi da” sagde Jesper, og så kunne jeg ellers se hvordan han hjerne begyndte at arbejde…. Så landede vi i Tyrkiet, havde en helt fantastisk ferie, hvilket jeg er tænker I allerede ved, faktisk er jeg mentalt stadig ikke helt kommet hjem endnu, sådan en ferie før ferien, det kan godt være meget motivationsdræbende for ens arbejde… Og i takt med, at der nu er sjove og spændende ting vi gerne vil lave her hjemme, jeg så kan den der sommerferie bare godt snart arrivere.

Anyway, bedst som vi var landet fra vores ferie, så var Jesper allerede i gang i haven, han fjernede træhytten og rutsjebanen som pigerne alligevel sjældent brugte, og så begyndte han ellers at fortælle hvad hans hjerne var kommet frem til.

Han er nu igang med at bygge det fineste og STORE shelter i vores have. Det skal stå nederst i et hjørne, bygget rundt om det kæmpe store træ vi har i samme hjørne, og ligge ret tæt på vores lille bålsted. Jeg er naturligvis med på råd i hvilke træsorter der skal vælges og hvad farver der skal males i, men ellers kan jeg godt høre, at han har helt styr på den her proces, han snakker om zinkkanter og tagpap på taget og igår lagde han det smukkeste gulv der nede…. Så bekymret, det er jeg virkelig ikke. Tvært imod, så glæder jeg mig bare helt vildt til at indtage sommeren i det her shelter.

Vi har valgt at det skal være så stort, således vi kan bygge et større miljø der inde, så vi både kan slænge os, og være der med venner og familie, og hvem ved, måske med tiden sove der.

I indlægget her vil jeg vise Jer hvad han har nået siden i søndags, og jeg lover at der kommer endnu en status undervejs, og naturligvis en når vi er helt færdige…..

Afslutningsvis, så vil jeg bare minde Jer om, at der lige nu, ude i naturen, findes de helt fantastiske røde valmuer, fine margurit lignede blomster, lilla, gule og hvide blomster der gror vildt side om side ude på markerne. Så hvis du er ude og køre, og din vej passerer sådan en mark, så stop op, nyd synet og pluk en buket med hjem til dig selv eller en du har kær, det findes næsten ikke smukkere end det naturen selv har at byde på. Min buket her øverst i billedet, den er lige “krydret” med pæoner fra haven, men ellers er resten plukket helt gratis ude i Naturen.

IMG_6518

IMG_6517

IMG_6506

IMG_6503

IMG_6475

IMG_6477

  • Reply
    Maria
    18. juni 2016 at 21:35

    Ihh hvor bliver det lækkert! Glæder mig til at se flere billeder frajeres shelter, det drømmer jeg også om i min have med tiden 😃

    Kh. M

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar