boligindretning forandringer Hjem Kreativt mortilmernee.dk

Forandring fryder….

21. juni 2016

IMG_6709

Som I ved, så elsker jeg forandring…. Det er ikke længe siden, at jeg skrev om hvordan min fokus flytter sig, i de perioder hvor solen bare skinner fra en skyfri himmel, der er jeg stort set ikke indendørs, og indretningen indendørs, er derfor på ingen måde vigtig for mig.

MEN… Nu har det blæst, regnet og været temlig koldt i en periode igen, og det betyder, at jeg har været en del mere indendørs. Og det betyder også, at jeg pludselig fik trang til at lave om.

Jeg har været sådan lidt on/off med reolen i stuen over et stykke tid, har flyttet om på den 100 gange, fordi jeg faktisk helst ville undgå at hive den ned, da jeg ikke rigtig kunne/kan finde ud af, hvad jeg så skal med væggen. Jeg har haft den tømt en del gange, for så at konstatere, at jeg faktisk ikke gad lappe huller og male væg. Men igår, da jeg kom hjem fra arbejde, der tog fanden altså ved mig. Merle havde en legeaftale, og Neel var fordybet i noget på hendes værelse, pludselig var jeg bare igang. Ned røg alle bøgerne, ud røg de der gigantiske skruer som holdt den fast, og da Jesper kom hjem kl. 16.30, der havde jeg allerede malet kanter, manglede faktisk kun lige ham til at fjerne rawplugs, så jeg kunne få lukket hullerne helt, og male færdig. Min energi er nok også opstået, fordi jeg for ganske nyligt lavede et indlæg for dba, hvor jeg skrev om tips til væggene, og der faldt jeg over en masse fine billeder af væggen her, hvor den ikke havde en reol på sig, og jeg kunne mærke, at jeg synes det var ret pænt.

I virkeligheden, så tog det her heller ikke ret lang tid, mærkelig jeg tog så lang tid, om lige præcis den her proces…. Jeg skyder skylden på det gode vejr. Ifølge prognoserne, så kommer der også masser af lune stunder den kommende uge, og eftersom vores shelter snart er færdig, så venter der igen masser af skønne timer udendørs. Glæder mig virkelig til at vise det frem for Jer. Det er ærligt talt noget at det fedeste vi nogensinde har lavet i vores have…..

Anyway, nu er væggen tom, jeg har pt bare sat en teak kommode der ind, ingen søm i væggen endnu, da jeg ikke lige helt ved hvad der skal ske, har et par forskellige ideer for stuen, men jeg kan mærke, at jeg nok ikke skal tage en overilet beslutning, og jeg trives faktisk helt ok med hvide og bare vægge i øjeblikket.

Skrivebordsfunktionen har vi flyttet ud i spisestuen, den kan jeg ikke undværre, men her ude er den mindre synlig, det er ikke en fotovinkel jeg bruger særlig meget, så det er lige gyldigt. Jeg skal helst have et sted, hvor jeg kan sidde og arbejde her hjemme.

Her et par fuldstændig ustylede billeder fra stuen/spisestue… Mest for bare lige at smide en lille arbejdsstatus på sådan en mellemvåd tirsdag….

 

GOD DAG DERUDE

IMG_6691

IMG_6696

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar