min uforbeholdne mening sponsorerede indlæg Uncategorized

Hvad ville du gøre hvis din mand vandt en million???

28. juni 2016

Den her video, det er noget af det sjoveste jeg længe har set…. Først tænker jeg, ej 3 min, det er for længe… Men det er det bare ikke, for man er fuldstændig fanget. Jeg sad stille der hjemme da jeg så den første gang, og jeg tog mig selv i, at jeg i den grad trak på smilebåndet. For jeg tænker med næsten 99% sikkerhed, at det er sådan her, det ville se ud i de fleste danske parforhold. Manden har vundet pengene, manden har en super fed drøm og ide han gerne vil udføre…. Kvinden… hun har en helt anden tanke med de penge ….

Hjemme hos os er jeg ret sikker på, at scenariet ville udspille således…..Først ville man blive meeeeeega glad, på hans vegne…. Men så ville man altså også begynde at tænke, hvad man lige selv kunne bruge alle de penge til. Jeg er helt sikker på, at min mand der hjemme, han ville booke det første fly til USA og se en Amerikansk fodboldkamp med Green Bay Packers…. Det ville jeg nok i virkeligheden synes var en rigtig god ide, for det er hans helt store interesse…. Men så ville jeg nok også selv begynde at lege lidt med tankerne…. Kunne jeg også tænke mig en lækker ferie, eller kunne jeg tænke mig at vi betalte en masse kedelig gæld ud, eller kunne jeg tænke mig vi bare rykkede teltpælene op og rejste hele verden rundt…. En ting er i hvert fald helt sikker, jeg ville også være medbestemmende hvis “vi” læs Jesper… Vandt en hel million kr…..

Se lige videoen, og fortæl mig hvordan det ville udspille sig hjemme hos dig???

 

Indlægget er sponsoreret
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar