DBA bloggen haven Inspiration mortilmernee.dk tendenser

Forlæng sommeren med et shelter i haven….

30. august 2016

IMG_6843

Et shelter i haven er med til at forlænge sommeren, og hvem har ikke brug for det. Specielt med den sommer vi har haft i år. Kun 2 uger med måneders mellemrum, har der været mulighed for badebassin i haven og leg i undertøj til sent ud på aftenen…. Det var måske ikke lige helt optimalt for shelter hygge. Da man praktisk talt krøb indendørs i ly for regn og blæst og kulde…. Sommeren 2016 kan vel gennemgående kaldes for pre fall season….

Anyway…. Nu har vi lige haft en par skønne uger rent vejrmæssigt, men man kan også godt mærke, at vinden og luften har fået en anden duft. Den er køligere, og nogle af bladene i min have er allerede begyndt at blive røde.

Sådan er det, årstiden er begyndt at skifte…. Men…. hvis man som jeg, ikke er helt færdig med at nyde det udendørs, og gerne vil bevare et par aftener med ild i bålet og hyggelige stunder, så vil jeg anbefale jer, at hoppe over på dba guiden, hvor jeg har skrevet et indlæg med ideer, budget og råd til at bygge et shelter. Jeg ved godt, at det er lidt snyd at sende jer videre. Men jeg synes alligevel indlægget er så godt, og det er skrevet af mig, og billederne er mine… Så kig forbi og bliv inspireret….

Du finder det lige HER. – 5 gode grunde til at bygge et shelter.

IMG_6882

 • Reply
  Lone Honoré
  5. marts 2017 at 13:46

  Hejsa. Sikke nogle fine, søde og sjove oplæg du har her. Dejligt med skønne bloggere vi kan følge og derved blive inspireret. Vi har googlet lidt om shelters, og derved fundet dig. Har du nogle mål på jeres shelter? Vi påtænker at bygge et i sammenhæng med et skur bagerst i haven. De kærligste hilsner Lone

  • Reply
   Louise
   5. marts 2017 at 18:41

   Hej Lone

   Tusind tak for de søde ord. Det glæder mig at høre I kan inspireres…. jeg kan ikke huske de præcise mål, men min mand mener det er sådan ca 4*3,5 m…. Jeg håber I får bygget jer et lækkert et inden vi rammer sommeren, så I kan få masser af glæde af det 🙂

 • Reply
  Pernille
  3. februar 2019 at 22:10

  Hej Louise. Jeg fandt dit opslag på pinterest. Jeg har længe gerne ville have en overdækket terrasse lige som jeres. Hvis det er iorden, vil jeg gerne spørger hvad det ca. Har kostet at bygge den 🙂
  Mvh Pernille Linde

  • Reply
   Mortilmernee
   6. februar 2019 at 14:06

   Hej Pernille

   Nu er det shelteret du har skrevet på, så jeg er i tvivl om du mener den overdækkede terrasse eller shelter, for der er meget stor forskel på dem i pris 🙂

 • Reply
  Stine
  10. maj 2020 at 10:05

  Hej
  Jeg har netop set jeres fine shelter i det nye Bolig Magasinet. Må jeg spørge, hvor jeres hynder, der er i shelteret, er fra?

  • Reply
   Mernee
   11. maj 2020 at 9:21

   Hejsa

   Ja det må du helt sikkert, det meste af hynder og puder er købt i IKEA 🙂

 • Reply
  Kirstine
  9. august 2020 at 20:35

  Hvad har det ca. kostet jer at bygge dette fine shelter?

  • Reply
   Mernee
   10. august 2020 at 13:07

   Jeg mener det var omkring 10.000 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar