familie ferie mortilmernee.dk Rejser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Uncategorized

Skiferiedrømme og virkelig gode tilbud….

28. september 2016

Uh det kribler når jeg ser den her video…. Og det er altså på den fede måde…. Tænk sig, at ski sæsonen nu endelig snart er over os igen. Det her er IKKE ord du nogensinde før har hørt fra mig, men siden vi sidste år var på vores første skitur til Norge, har vi alle haft en stor stor trang til at komme afsted igen. At se vores børn adoptere skiene, som en fuldstændig integreret ting at bevæge sig på, det var magisk for mig. Og min mand, en gammel garvet skibums, som 100% faldt ind i sine gamle rytmer. Han følte sig i ‘et med sneen, pisterne og i det hele taget bare hele atmosfæren, det var som at blive forelsket på ny igen.

En skiferie er bare noget helt helt andet end solferier og storbyferier, som er dem jeg har været mest vandt til før i tiden. En skiferie er en aktiv ferie, en ferie hvor man virkelig er sammen om tingene og får brugt sin krop. Om aftenen har man røde kinder, ømme muskler og hovedet fuld af indtryk. Bevares, jeg lå mere end jeg stod sidste år, så der er plads til forbedringer, men pigerne…. Det var fantastisk…. Alene naturen, sneen og de fantastiske udsigter, jeg drømmer allerede, og håber af hele mit hjerte, at vi snart får ski under fødderne igen, jeg har i hvert fald noteret mig den her lille video og tænkt… Om ikke det var nu vi skulle få det planlagt igen…..

  • Reply
    mormormedstiletter
    28. september 2016 at 12:46

    Jamen, det er da så sndelig nu, der skal planlægges skitur til den kommende vinter. Selv foretrækker jeg solen efter adskillige år på brædderne hver vinter, men sådan er det jo – man ændrer smag med tiden;-)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar