Inspiration Kreativt min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Få styr på de løse skruer…..

1. november 2016

 

Sponsoreret

e_s_boxx_mini-93309-1-636050355405327102

Det her indlæg virker nok lidt komisk omend meget relevant, for på trods af, at jeg faktisk er gift med en håndværker, så roder alle vores skuffer med skruer og værktøj…. Jeg har gentagne gange forsøgt at skabe en kasse i skuffen, hvor alle de løse skruer og dimser kan smides ned i, for så i det mindste at holde styr på dem der. Men de der kasser spreder sig til flere skuffer i løbet af ingen tid, og når jeg så skal bruge et stålsøm, som er det absolut eneste jeg selv kan håndtere plus en hammer naturligvis, så er det bare vanvittig træls, at skulle så mange store og rodede skuffer igennem.

Jeg har derfor nu ønsket mig min helt egen personlige lille opbevaringskasse, med mulighed for at opdele rummene efter behov. Kassen er fra Engelbert Strauss og jeg synes den er noget så smart.

server

 

Et andet produkt de også har, som jeg har forelsket mig lidt i, er den her pilotjakke. For at bruge deres helt egne ord så er den vandtæt, vindtæt og åndbar med fantastisk klimakomfort. Jeg har så ofte brug for sådan en jakke her. Vi er meget ude natren og i haven, og hver gang går jeg og fryser, fordi jeg bare ikke har det rigtige tøj på. Min mand vil til tider nok påstå, at jeg bare ikke rør mig nok, men jeg er sikker på, at det fordi jeg ikke er klædt rigtigt på. Den her jakke, den lyder virkelig behagelig til det formål. De slår sig på, at de er arbejdstøj til profesionelle, og min kære tømrer mand, han siger også deres sager er super gode. Men som helt almindelig husholdningsmor, så kan jeg altså også godt bruge en del af deres produkter…. Jeg siger det bare 🙂

Lige nu er vi midt i efteråret, men derfor er jeg stadig på ugentlige besøg hos Plantorama for at se hvad de har at byde på til haven, og selvom det er efterår og snart jul, så skal man jo stadig der ud, vi skal både sætte tulipanløg og have juletræer og enebærbuske i haven, så jeg skal helt sikkert være rigtigt klædt på.

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar