familie Julen min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Jul i Friheden :-)

4. december 2016

img_0700

Igår tilbragte vi en frostklar og solrig lørdag i Tivoli Friheden i Århus, det er nemlig sådan, at vi er så heldige her ovre i det jyske, at det smukke gamle Tivoli har valgt i år, at åbne for Jul i Friheden for aller første gang nogensinde.

Jeg blev ret så glad da jeg hørte det, for det har vi virkelig manglet og savnet her ovre hos os. Det var i friheden jeg i sin tid prøvede min første rutchebane med loop, jeg husker det tydeligt, det var en tur jeg var på med fritidsklubben, og vi var 3-4 tøser der prøvede den igen og igen og igen. Det var et kærligt gensyn at se den igen igår. Jeg kunne dog se, at der er sket mange fornyelser i parken siden den gang, der er kommet sjove og fine attraktioner for både børn og lidt ældre, så der er bestemt noget for enhver smag. Dog skal jeg lige gøre opmærksom på, at nogle af forlystelserne holder lukket her i julemåneden. Hvilke kan du du læse ovre på Frihedens hjemmeside. Der er mange ting der er åbne, men man skal helt klart besøge Tivoli på den her tid af året for at opleve den hyggelige julestemning der er der inde. Specielt når mørket falder på, kan du virkelig mærke hvordan julen, lysene og stemningen indfinder sig.

Noget andet og ret lækkert i det her tiltag er, at Kødbyens Mad og Marked har fundet sin vej derud, det var virkelig lækkert med alle de forskellige spisemuligheder. Det er så hyggeligt at gå fra bod til bod og fristes af alle de mange og lækre muligheder. Man skal dog lige være obs på, at det også er ret populært lige her, så man skal lige affinde sig med en smule ventetid ved de forskellige boder, i hvert fald omkring spisetid.

 

Åbningstiderne for parken og de over 300.000 julelys spækket med stemning:

Fredage kl. 15-21, lørdage kl. 13-21, søndage kl. 15-21

Hverdagene d. 21., 22., 23. samt d. 27., 28., 29. og 30. alle kl. 13-21

 

Jeg kan kun sige, frem med flyverdragterne og nyd en skøn eftermiddag ude i den 112 år gamle og nostalgiske Park, der i år har åbnet for en virkelig stemningsfuld julestue.

Rigtig glædelig Jul

 

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with q3 preset

Processed with VSCO with 4 preset

img_0706

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar