ferie MIG mortilmernee.dk tanker

Hvilken serie skal jeg se???

10. december 2016

5cf750b6-1357-4696-82ec-77eb9d2971a2

Lørdag formiddagsstatus her fra….. Den her uge skred lige lidt ud til højre i forhold til hvad jeg havde i tankerne…. Jeg endte nemlig med at få et migræneanfald der begravede mig under dynen i et døgns tid…. Eller det jeg nu fik lov til, for på selvsamme tidspunkt, havde Neel haft en nat hvor hun bare hostede i et væk, og blev derfor også hjemme…. Så det der ro og mørke som man egentlig har brug for, det fik jeg så ikke helt i samme format som ønsket….. Men heldigvis lettede hovedpinen dagen efter og Neel kom ud i børnehaven et par timer for at gå Lucia. Det har de øvet i 2-3 uger nu, så jeg kunne ikke rumme hvis hun ikke fik lov.

Et par hjemmedage gør som regel altid godt for helbreddet på de små, og nu hvor jeg mere eller mindre har muligheden for at give dem den tid, så gør jeg det altid så meget jeg kan. Idag er hun ret okay, og Jesper er taget på tur med pigerne….. Jeg har været ude og gå en tur, og sidder pt i sofaen og beundrer vores fine juletræ. Mange af pakkerne er der også efterhånden styr på, og det skaber en vis ro at vide, at vi ikke skal stresse rundt efter gaver i de sidste dage op til jul….

Nå, men det her indlæg ville jeg egentlig noget helt andet med, jeg er nemlig en helt ekstrem seriefreak…. Jeg ELSKER mandag aften hvor der er nye afsnit af de serier jeg følger med i, pt er det The Affair, Westworld og Divorce på HBO. Westworld havde så sæsonafslutning i mandags, hvilket jeg egentlig er ret ok med, den var okay cool, men jeg synes alligevel der skete lidt for lidt i den, og så var den altså en anelse sær….. Jeg formoder der kommer en sæson 2 med lidt mere aktion hvis de der robotter er sluppet ud i den virkelig verden. Det glæder jeg mig til.

The Affair er blandt en af mine favoritter, den elsker jeg….. den kører pt på sæson 3. I starten havde jeg lidt svært ved at se andet en Pacey fra Dawsons Creek når jeg så den, men samtidig var jeg helt tryllebundet af den der affære bland Allison og Noah, og hvordan Helen bare stadig slet ikke kan slippe ham. Jeg er vild med den.

Divorce, den ser jeg udelukkende fordi jeg bare er kæmpe fan af Sarah Jessica Parker, Sex and the City er nok den serie jeg har set aller flest gange…. sammen med Friends naturligvis. Jeg synes Divorced er en smule sær, ham Robert er fandme en pain må jeg sige, ham havde jeg også skilt mig fra da…. ha ha…. Men den er sjov nok, og jeg blir mere og mere glad for den.

Lige pt holder The Walking Dead, Orange is the new black og Game of Thrones pause, dem glæder jeg mig også ustyrlig meget til at se mere til. Specielt the walking Dead, den er jeg helt tosset med….. Jeg har også set The Fall og Broad Church på Netflix for nyligt, ret fede serier begge to…. Jeg crawer for serier med masser af mord, mystik og spænding…..

I den her uge røg jeg så også i SKAM….. Ja det lyder lidt som om, at jeg faktisk ikke laver andet end af se serier, og helt ærlig, når jeg først falder i en helt ny serie, så skal der sørme godt nok også meget til at løsrive mig, jeg SLUGER dem…. SKAM sendte mig direkte retur til gymnasietiden, hold nu kæft hvor er den bare go…. wauw, det har de altså gjort godt der oppe i Norge, jeg kan slet ikke holde ud af der kun er et afsnit tilbage af sæson 3…. Heldigvis læste jeg lige igår, at der kommer en sæson 4 i foråret 2017, jubiiiiiiiiiiii siger jeg bare, gad vide hvem vi skal følge der.

Anyway…. Om halvanden uge går jeg på juleferie, og vi har ingen vilde planer, det bliver så dejligt….. Eller jo, jeg har lidt planer om et par ting i stuen jeg gerne vil igang med, men det blir altså først når julepynten er væk, før gider jeg ikke gå igang…. Men når det er sagt, så kunne jeg super godt tænke mig at høre, om der mon findes en serie jeg simpelthen ikke lige har set, og som I synes er mega fantastisk….. Skal skynde mig at sige, Breaking Bad og House of cards gider jeg IKKE, har prøvet flere gange, de er bare ikke mig, og Dexter har jeg set…. 🙂

Kom frisk….. Byd lige ind med en super cool serie……

7b5a6954-87db-4e49-91fb-072af691f54a

 • Reply
  Stinne
  10. december 2016 at 13:04

  Du skal da prøve Outlander eller Reign på Netflix, dem har jeg suget til mig 👌

 • Reply
  Tulle
  10. december 2016 at 13:09

  Er vild med de samme serier som dig. Vil helt klart anbefale The Americans, den har det hele og er med hende fra Felicity.

 • Reply
  Anja
  10. december 2016 at 13:25

  Netflix :Stranger things er spitze, Arne Dahls A-gruppen når nu du kan lide krimi(svensk, 1.sæson er vist på DR men sæson 2 ligger også på Netflix), Maria Dahl;Crimes of passion( Svensk og på Netflix), The Crown
  Derudover kan man gense Forbrydelsen Sæson II på DR.dk
  ENJOY🎞🎞📺

 • Reply
  Eva jørgensen
  10. december 2016 at 14:14

  Scandal? Revenge? Private Practise? Greys?

 • Reply
  Lea
  10. december 2016 at 16:36

  Jeg er helt hooked på de samme serier som dig, så vil anbefale Scandal og The Blacklist… Og så er Vikings helt fantastisk hvis man er til Game of thrones 😉

 • Reply
  Maria
  10. december 2016 at 16:50

  Prøv og se How to be a murderer på Netflix😄.

 • Reply
  Marie
  10. december 2016 at 17:01

  Der er også gilmore Girls.
  How to get away With murder
  The crown (er normalt ikke til kongeligt men lige den her fangede mig. Det den dyreste serie nogensinde).
  Black mirror.
  Orphan black

  • Reply
   Louise
   10. december 2016 at 18:55

   The crown tror jeg faktisk bliver den næste, how to get away with murder har jeg set, super spændende

   • Reply
    Marie
    11. december 2016 at 14:59

    Og så der også stranger things !! Fedeste serie. Får minder tilbage fra ET.

 • Reply
  Nanna
  10. december 2016 at 17:31

  På Netflix:
  Modern Family
  Orphan Black
  Homeland

  • Reply
   Louise
   10. december 2016 at 18:54

   Orphan Black har vi set, men den blev simpelthen for sær da en af dem fik en hale…. ha ha… Homeland elsker jeg også, glæder mig til næste sæson

   • Reply
    Nanna
    11. december 2016 at 21:38

    Ha, ha… ja, det er heller ikke en “klasse serie”, som nogle af de andre. Godt tidsfordriv vil jeg kalde den 😉

 • Reply
  Rikke
  10. december 2016 at 20:58

  banshee På HBO, hvis du er til mord og lækre mænd

 • Reply
  Anita
  11. december 2016 at 7:48

  The Fall (fantastisk, vi sad helt ud på kanten af sofaen)
  Paranoide (vi skulle lige igennem første afsnit og så kører det😉)

 • Reply
  Mathilde
  11. december 2016 at 10:22

  Rectify👍🏻

 • Reply
  Mathilde
  11. december 2016 at 10:22

  Rectify

 • Reply
  Rikke
  11. december 2016 at 12:41

  SKAM på NRK – husk undertekster. Det er fantastisk.

 • Reply
  Merete
  13. december 2016 at 11:22

  Hvis du kan lide sci-fi-drama-stilen i Westworld og har lyst til at se Pacey/Joshua Jackson i en helt anden type rolle end den han spiller i Affair (som jeg også er helt pjattet med!), kan jeg virkelig anbefale Fringe, som er en af mine personlige all time-yndlingsserier! Og hvis du er vild med The Walking Dead, skal du næsten også prøve at se spinoff-serien Fear the Walking Dead, som ligger på HBO Nordic. Black Mirror (kan ses på Netflix) er en af de absolut bedste serier, jeg har set i år, så den vil jeg anbefale til alle og enhver. Den er ganske enkelt fantastisk. Og Six Feet Under, for pokker. Smukkeste/sjoveste/sorteste tv-serie ever! 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar