Uncategorized

Sponsoreret video….Alternativ julereklame…

13. december 2016

Sponsoreret video

Hvert år ønsker jeg mig en hyggelig og ustresset jul. Jeg forestiller mig en lidt gammeldags jul, det være sig både i pynten, i træet, i maden og alle traditionerne for hele december. MEN…. samtidig, så ved jeg også godt, at vi befinder os i slutningen af 2016, og tiden er en helt anden. Vores jul er derfor heller ikke på Morten Korch maner, selvom jeg er fan, vi har mange gaver under træet – selvom vi er ret lille familie – vi har overflod af mad i hele december og jeg er også storforbruger af de sociale medier, hvor jeg ligger fotos op dagligt af vores jul. Det er en anelse modstridende at være til det ene, men samtidig udstråle det andet…. Julen er rasende stresset for at være helt ærlig, der er så mange ting man skal have styr på, skolenisser, nisser der hjemme, gaver, mad og alle de hyggelig sociale ting man også liiiige skal nå at deltage i. Og så huske at dokumentere det samtidig.

Det er LIDL som har lavet den her video, jeg er vild med den, fordi den i høj grad tager pis på det her juleræs, og den  perfekte julestatus som vi higer lidt efter…..  Jeg så den to gange i træk, og tænkte, at den havde jeg altså en mening om….

Come on, lad os nu finde tilbage til hvad julen handler om…. Og prøve at skrue lidt ned på de der sindsyge forventninger, som det nok i virkeligheden kun er en selv der har…..  Vær i nuet og skid på hvordan du ser ud imens.

Rigtig glædelig JUL

Indlægget er sponsoreret af LIDL

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar