Børneværelser familie Inspiration Julen Mine piger mortilmernee.dk

Jul hos pigerne….

18. december 2016

72a0c9d9-71f2-4cf1-8974-b64c21a0d0e3

Jeg sidder her, sådan sidste på søndagen…. Har haft en lille mini ferie i den her uge…. Så rent mentalt, der er jeg altså lidt gået på juleferie, i hvert fald har min hjerne en smule svært ved lige at indstille sig på 3 dages arbejde mere, får det sådan rigtigt kan kaldes juleferie… Det skal nok gå, tiden flyver afsted den her måned….

Men inden vi sådan rammer julen for alvor, og inden julepynten allerede er på retur igen, så tænkte jeg, at jeg lige ville vise et par billeder af pigernes julepyntede førstesal…. Her på billederne kan det godt se en anelse bart ud, men jeg sværger, sådan føles det altså ikke at være her. Vi havde besøg af vores skønne venner i sidste uge, og det første de siger er “hold nu op, og jeg synes at vi har meget, her er jo virkelig meget, det fornemmer jeg slet ikke på dine billeder”…. Og sådan lyder det altid. Vi bor altså ret småt, og derfor vil selv det mindste, føles meget større her i vores hus…. Og selvom jeg på Instagram til tider kan vise nogle vinkler, hvor det syner at der ikke er så meget “larm” rundt om det givne foto… Så er det altså sjældent tilfældet….

Anyway, et børneværelser skal selvfølgelig også være julet, men samtidig skal der altså være plads til at lege, så i år har de fået deres eget juletræ ude i gangen, også har jeg vi pyntet i vinduerne, og lidt op mod deres smukke tapet vægge. Det synes de selv er vildt hyggeligt, og jeg må også indrømme, at jeg er ret vild med det.

De første billeder her er fra Merles værelser, det er hende der har jungletapeten, og hos Neel er det skønne mørke skov med alle de farvede dyr. To meget forskellige tapeter, men vanvittig fine, og helt perfekte til vores piger, og deres ønsker for deres rum.

Den hæklede luftballon med applikationer hos Neel, den strikkede snemand og det syede hjerte med applikationer hos Merle er lavet af AK_Design_dk på instagram, Anne Katrine laver nogle helt fantastiske ting i den her stil, og jeg er meget begejstret for det, så jeg vil gerne sende hende mine varmeste anbefalinger…. Det er håndværk at meget høj kvalitet, og vores piger er meget glade for de ting der er lavet til dem.

Jeg tror også vi lige skal nå at bage en sidste gang inden jul….. Vi havde den skønne bageweekend i forbindelse med første søndag i advent, og så har vi bagt peppernødder sidste weekend, men jeg må sandt at sige indrømme, at alle kager altså allerede er væk… Og man behøver altså hjemmebag på juleaften…. Mangler du lidt inspiration til sjove kager i absolut børnehøjde, så smut lige forbi indlægget her…. Det kan altså anbefales

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with 10 preset

Processed with VSCO with h1 preset

Processed with VSCO with e4 preset

Processed with VSCO with e4 preset

Jeg tror også vi lige skal nå at bage en sidste gang inden jul….. Vi havde den skønne bageweekend i forbindelse med første søndag i advent, og så har vi bagt peppernødder sidste weekend, men jeg indrømme, at alle kager allerede er væk… Og man behøver altså hjemmebag på juleaften…. Mangler du lidt inspiration til sjove kager i absolut børnehøjde, så smut lige forbi indlægget her…. Det kan altså anbefales…. Vi skal igang igen, det er helt sikkert.

Ellers venter juleferien jo lige om hjørnet, og vi glæder os simpelthen så meget…. Vi har efterhånden styr på de fleste af gaverne, træet har allerede stået her længe, så nu venter kun de gode stunder med lækker mad og samvær med dem vi holder af….

Hvad med jer, er I ved at være klar til julen??

  • Reply
    carla
    18. december 2016 at 17:07

    åhh jeg er vildt med de tapeter! vildt fine og hyggelige værelser dine piger har 🙂

  • Reply
    Justine
    19. december 2016 at 13:32

    Det er SÅ fint! Gid vi havde plads til et lille børne-juletræ, for det er da SÅ hyggeligt. Og ja, vi er næsten klar til jul her, nu har vi da et juletræ i hvert fald 🙂

  • Reply
    A+K/VenterPaaVinBlog
    19. december 2016 at 21:19

    Hvor fint med et lille træ, det havde jeg også som barn, da jeg blev en 12-13 år (:

    – A

  • Reply
    Daniela
    15. marts 2018 at 8:35

    Fantastisk smukke tapeter – hvor er de fra?
    Elsker at dit hjem ikke er så minimalistisk, men herligt farverigt og meget kreativt!!

    • Reply
      Mortilmernee
      15. marts 2018 at 12:39

      Hejsa

      Tusind tak for de søde ord, begge tapeter er købt hos studio mini shop 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar