ferie Inspiration Julen Kreativt mortilmernee.dk

Julebordet er dækket og julefreden har sænket sig….

23. december 2016

img_1034

Endelig ramte vi juleferien alle 4…. Det var længe ventet i år synes jeg. Bevares, december har ræst afsted, men hver eneste dag har vi snakket om, hvor meget vi ser frem til den her ferie…. Neel og jeg startede juleferien i onsdags, Merle startede igår og idag kunne Jesper endelig tilslutte sig freden.

Vi havde lige lidt ekstra indkøb der skulle gøres idag, en sidste gave der skulle styr på og julemaden indkøbes (eller det sidste i hvert fald), og så skulle vi indkøbe aftensmad til de næste par dage. Vi har nemlig en plan om, at vi absolut intet skal de kommende juledage, vi skal bare hygge, lege med julegaver… måske også begynde at fjerne lidt af det der julepynt igen. Juletræet står godt nok stadig imponerende flot ( og det har altså stået 5 uger nu ) men det afgiver en lige speciel duft efterhånden, så jeg tror ikke det overlever ret meget mere end en enkelt juledag…. Men pyt, hvis det er det eneste jeg skal foretage mig, så går det nok.

Her til aften har Merle og jeg pyntet julebordet, jeg var nemlig lidt i tvivl om, hvordan jeg gerne ville have det skulle se ud i år, og derfor ville jeg lige prøve det af. Heldigvis synes jeg lige så godt om det live, som jeg gjorde oppe i mit hoved, så nu får det bare lov at blive stående til imorgen. Vi skal ikke så meget andet end at lave ris a ala mande, skrælle kartofler og rulle havregrynskugler imorgen…. Og så gætter jeg på, at pigerne kommer til at spørge et sted mellem 50 og 100 gange “hvor lang tid er der NU til gæsterne kommer”….. Det er præcis som det skal være og jeg glæder mig.

Lad mig bare sige, at roen har sænket sig, stemningen er sat….. Nu kan den juleferie bare komme an.

Indlægget her var i første omgang for at ønske jer alle en rigtig glædelig jul, og sige TAK fordi I gider læse med her på bloggen, og følge med i vores gøren og laden. Jeg nyder hver gang jeg sætter mig foran computeren, for at dele et eller andet i vores liv med jer, og jeg glædes altid over den dejlige modtagelse jeg får.

Må I alle få en uforglemmelig aften imorgen, forhåbentlig i selskab med dem i holder af, fyldt med kærlighed og julestemning.

Jeg vil slutte af med billeder af vores kommende julebord, måske I kan bruge det til lidt inspiration.

 

 MÅ I FÅ EN RIGTIG GLÆDELIG JUL

 

1d04019c-a74d-42d3-b76d-1c2dcf1d60d3

img_1031

img_1032

img_1033

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar