boligindretning Inspiration Kreativt mortilmernee.dk

Køkkenbordpladen et halvt år efter….

11. januar 2017

36207558-7899-468c-932d-a3fc7e9a95da

Jeg er blevet spurgt et utal af gange, hvilken maling det nu var vi brugte på vores køkkenbordplade…. Og jeg har svaret lige så mange gange, at det kunne jeg desværre ikke huske.

MEN…. Her til morgen opdagede jeg simpelthen, at vi havde bøtten stående i kælderen alligevel… Så hurraaaaaa, nu kan jeg endelig vise jer hvad det er for en vi har brugt. Og samtidig vil jeg komme med en status på holdbarheden af bordpladen, her et halvt år efter.

Der var nemlig en del skepsis omkring det at male en køkkenbordplade. Var den nu slidstærk, ville den bevare den flotte matte overflade, ville der ikke komme masser af ridser osv osv….

Og til jeres store glæde, kan så afsløre, at bordpladen holder FANTASTISK.

Billederne her er taget i formiddags, beklager lyset, men det pis f…… regner altså udenfor, og det ser ikke rigtigt ud til, at det overhovedet har tænkt sig at blive dag…. Anyway, jeg håber alligevel I kan fornemme, hvor fint den stadig holder sig. Den er stadig mat og lækker, nem at tørre af, og den har ikke en eneste ridse ned igennem malingen…. Jeg kører både skærebrætter, skåle og jeg ved ikke hvad, hen over den dagligt. Pigerne sidder der oppe og er med i køkkenet. Men intet er der at se.

Så en kæmpe stor anbefaling her fra, til JOTUN’s matte sorte maling. Bøtten kan du se nederst i indlægget her, jeg håber alle oplysniger kan ses på fotoet.

ee822804-b7ea-4704-bb7c-b6e621e5d510

992ba653-0ce4-4dda-bd83-7d4290fa2d97

4b3e11fb-8ad9-4462-956e-f2aaf3b93df7

 • Reply
  Kathrine
  5. marts 2017 at 1:13

  Hejsa,
  Jeg har lige læst dine køkken indlæg – det er bare blevet så lækkert. Har i fået ny bordplade som du har malet sort for på de andre billeder en den malet men der er kanten også malet men på billederne her er det træfarve…..

  Mange hilsner
  Kathrine

  • Reply
   Louise
   5. marts 2017 at 18:37

   hejsa

   tusind tak for de fine ord. Men nej, det er ikke en ny bordplade, det er fordi listerne er monteret efter vi malede bordpladen. Listerne koster ingenting, og er købt i jem og fix 😉

 • Reply
  Helle
  12. juni 2017 at 14:00

  Superflotte bordplader og køkken:) Kan det passe, at det er en vægmaling i har brugt til bordpladerne, der står Vegg på bøtten. Vi skal have malet, og jeg vil helt klart gå efter jeres valg af maling, når det holder så flot:)

  • Reply
   Louise
   13. juni 2017 at 7:40

   Uh jeg kan ikke lige huske om der stod vægmaling på bøtten, men det er den som jeg har foto af her i indlægget, det er helt sikkert 🙂

 • Reply
  Lene
  16. oktober 2017 at 9:05

  Hej Louise

  Vi skal i gang med at male et spisebord, og overvejer den sorte matte maling I har brugt.
  Men jeg vil gerne høre hvordan I har påført malingen, men pensel eller rulle?
  Det ser hammer godt ud og er vild med den matte effekt!

  • Reply
   Louise
   16. oktober 2017 at 10:43

   Hej Lene

   Det er påført med Rulle, men når der så er kommet skrammer har jeg brugt en pensel. Det kan ses en smule, men det er en fin og nem løsning 🙂 Vi er så glade for det.

   • Reply
    Lene
    16. oktober 2017 at 12:17

    Hej igen

    Tak for svar.
    SKal lige høre lidt om den maling I har brugt. Det er den røde bøtte der er billede af et andet sted på bloggen ik’? Jeg kan kun finde den maling som vægmaling (der på står også “vegg” på bøtten kan jeg se. Er du blevet vejledt til at bruge vægmaling som træmaling, altså kan man godt det? Det er absolut ikke for at være strid jeg spørger, bare for at kunne komme videre med mit eget projekt ;).
    Mange hilser fra Lene

    • Reply
     Louise
     16. oktober 2017 at 14:04

     Hey

     det er præcis den maling som jeg har billede af i indlægget. Det var den vi blev rådet til at bruge. Den er slidstærk og har en rigtig flot mat overflade 🙂

     Go fornøjelse

     • Lene
      16. oktober 2017 at 17:24

      Tusind tak for svare endnu engang :).

 • Reply
  Amanda
  8. april 2021 at 11:29

  Hejsa! Mega fedt indlæg. Jeg har lige købt samme mærke og skal til at male et skrivebord. Hvilke bordplade har i brugt og hvordan behandlede i det inden i malede? 🙂

  • Reply
   Mernee
   11. april 2021 at 12:08

   Kære Amanada

   Det kan jeg simpelthen ikke huske, da det er virkelig længe siden vi havde bordpladen, men mener faktisk ikke vi gjorde noget før vi malede den, og det var en egetræs bordplade massiv 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar