ferie mortilmernee.dk Rejser

Tips til Venedig og en weekend helt nede i gear.

15. januar 2017

img_1447

Den her weekend har været noget så skøn…. Helt nede i gear, ingen planer…. Bare hygge, go mad, soven længe, legeaftaler og en lille smule rengøring….

Det har været SÅ tiltrængt oven på først en jul med sygdom, en weekend efterfølgende fyldt med fødselsagsfejring og så en hverdag der igen ruller for fulde gardiner.

Jeg er kommet igang med mine skønne gåture igen, har været afsted både fredag, lørdag og søndag, og gud hvor er det dejligt. Efter sygdom var min krop helt hægtet af, og jeg kunne slet ikke genfinde energien til at komme ud… Men nu er den her, og jeg nyder det.

Den her weekend har vi også brugt på at starte planlægningen af vores vores sommerferie…. Jeg vil ikke helt skrive noget konkret endnu, da vi ikke er helt fastlagt på steder endnu… MEN… Jeg har et spørgsmål til jer der har været i Venedig, som har boet der, og som har kørt der ned i bil. Vi har nemlig fundet os et fint lille hotel INDE I Venedig, som vi rigtig gerne vil bo på. MEN…. man kan jo ikke have sin bil med der ud… Så hvor er det lige man gør af den når man selv kører??? Og hvordan får man fragtet al sin bagage over til sit hotel??

Hvis nogen af jer kan hjælpe mig med dette spørgsmål, så må I meget gerne melde ind, da vi super gerne vil have fastlagt både datoer og bestillinger på de forskellige steder vi skal besøge og sove… Så man rigtig kan begynde at glæde sig til sommerferien…. For helt ærlig, det er altså en stor del af det, synes I ik?

Eller vil jeg blot sende jer et foto af weekendens smukke tulipaner og håbe at I alle har haft en vidunderlig dag.

img_1434

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar